احمد قدیمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نظارت و پایش هدفمند از طرحهای بهرهمند از تسهیلات بخش کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی همدان با شدت و جدیت انجام میگیرد.
وی ادامه داد: بازدید و نظارت از طرحهای تولیدی بهرهمند از تسهیلات بانکی به صورت جدی و هدفمند در دستور کار جهاد کشاورزی استان همدان است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: نظارت بر هزینه کرد تسهیلات در سه مرحله قبل از پرداخت، هنگام اجرا و پرداخت تسهیلات همچنین بعد از پرداخت صورت میگیرد.
وی با اشاره به محدودیتهای منابع بانکی خاطرنشان کرد: باید این منابع به سمت و سوی تولید با محوریت مزیت نسبی استان سوق داده شود به عبارتی اولویتهای بخش کشاورزی در سال جاری گلخانهها، دام و طیور، صنایع تبدیلی و اجرای طرح مولدسازی روستایی است.
این مسوول نیاز تسهیلاتی واحدهای تولیدی استان را در ابعاد مختلف احداثی و ایجادی، احیای واحدهای نیمه فعال و راکد و به ظرفیت رساندن طرحهای زیر ظرفیت اسمی همچنین تامین نقدینگی و سرمایه در گردش را رقمی معادل ۱۰۰ هزار میلیارد ریال دانست.
قدیمی یادآور شد: در نظر است از ظرفیتهای مختلف از جمله منابع بانکی، جذب سرمایهگذار، اوراق استفاده شود تا بخشی از نیازهای واحدهای تولیدی و متقاضیان را تامین کنیم.
وی بیان کرد: واحدهایی که منابع دریافتی را درست استفاده نکرده باشند یا از دیدگاه کارگروه مربوط انحراف ایجاد شده باشد برابر ضوابط قانونی با آنها برخورد می شود.
نظر شما