قاسمعلی نیکپسند روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان سمپاشی با پهپاد ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار برای مبارزه با آفت سن غلات و ۷۰۰ هکتار برای دیگر آفات مزارع همچون چغندر قند و کلزا استفاده شده است.
وی اظهار کرد: پنج دستگاه پهپاد برای سمپاشی مزارع شهرستان جوین به کار گرفته شده است و در این راستا برگزاری کارگاه های آموزشی و ترویجی، فضای مجازی و ارسال پیامک های ترویجی از جمله اقدامات برای ارتقای دانش کشاورزان و استفاده از سامانه های نوین است.
نیک پسند گفت: در سمپاشی مزارع با پهپاد به دلیل کنترل هوشمند پهپاد، سمپاشی دقیق و یکنواختی انجام میشود که باعث افزایش بهرهوری در عملکرد سمپاشی و جلوگیری از اتلاف سم ناشی از خطای انسانی در به کارگیری ابزار و محدودیتهای وسایل و ماشین آلات می شود.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: پهپاد به دلیل حرکت پروازی باعث جلوگیری از خسارت و کاهش عملکرد محصول شده و قابلیت به کارگیری برای سمپاشی در نقاط سختگذر و کوهستانی را نیز دارد و از بروز بیماریهای تنفسی و مسمومیت کشاورزان نیز میکاهد.
نیک پسند افزود: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین اولویت های جامعه است، لذا باید با ترویج کشاورزی نوین و استفاده از سامانه ها و دانش روز دنیا، کشاورزان را در مسیر تولید محصول سالم و با کیفیت یاری کرد.
شهرستان جوین با داشتن بیش از ۵۰ هزار هکتار کشتزار و باغ، یکی از قطبهای کشاورزی در تولید محصولات راهبردی همچون گندم و دانه روغنی کلزا محسوب می شود.
جوین ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
نقاب مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما