به گزارش ایرنا، مهدی دوستی روز چهارشنبه در نشست کارگروه توسعه دریامحور، توجه به اقتصادجوامع محلی در طرحها و پروژههای تعریف شده ذیل سیاستهای ۹ گانه توسعه دریامحور را مهم دانست و اظهار کرد: توجه به جوامع محلی و حاکم شدن روح محیط زیست و دانش بنیانها در تمام طرحها در مسیر توسعه پایدار و سیاستهای اقتصاد دریامحور باید پررنگتر باشد.
دوستی توسعه کریدورهای ارتباطی را رکن مهم توسعه اقتصاد دریامحور دانست و گفت: علاوه بر سکونتگاههای ساحلی ۱۰ گانه، عملیاتی شدن کریدروهای بزرگراهی تعریف شده نیز اهمیت زیربنایی بسیاری در توسعه اقتصاد دریا دارند و این مسوولیت راه و شهرسازی را هم به عنوان متولی محور درون استانی و هم به عنوان پیگیری کننده انجام بخشهای برون استانی، سنگینتر میکند.
توسعه راه زمینی به کیش برای رونق بنادر آفتاب و چارک
نماینده عالی دولت در هرمزگان همچنین به حضور مدیران مناطق آزاد در کارگروه اشاره کرد و گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش صنعت گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز میشود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرارگیرد.
در این نشست از بین کارگروههای پنجگانه، برنامههای بنادر و دریانوردی، جهادکشاورزی و شیلات، راه و شهرسازی بررسی و تایید شد و گمرک استان مسئول مطالعات فرصتهای و زیرساختهای نرم افزار معرفی و بر حضور وبیناری شرکتهای دانش بنیان استان در نشستهای تاکیدشد.
نظر شما