محمد رستمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه مشکل اصلی واحدهای تولیدی کمبود کارگر ماهر است، افزود: در دورههای مهارتآموزی جهاد دانشگاهی قم، آموزش های مرتبط با هر حرفه بهصورت ویژه و تخصصی برای پر کردن خلأ بازار کار به افراد ارایه میشود.
وی با اشاره به راهاندازی کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، ادامه داد: در کنار آموزشهای فنی و مهارتی، آموزشهایی برای توسعه فردی و شکوفایی استعدادهای کارگران و مهارت جویان نیز توسط جهاد دانشگاهی قم ارائه میشود.
رستمی ایجاد پیوند بین آموزش و بازار را از اهداف جهاد دانشگاهی قم برشمرد و گفت: در همین راستا بازاریابی، برندسازی، تبلیغات و اطلاعرسانی برای عملیاتیشدن و آموزشهای فنی و نظری در محیط واقعی به مهارتآموزان ارائه میشود.
وی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی قم با زیرساختهای موجود در آن ظرفیت تامین بخش مهمی از نیاز نیروی کار بخشهای صنعتی و تولیدی را دارا میباشد، گفت: با ظرفیت و زیرساختهای ایجاد شده در جهاد دانشگاهی، شرایط برای آموزش شغلهای متناظر با نیازهای روز و آینده استان فراهم است.
وی تعمیق ارتباط صنعت و دانشگاه را از پیشرانهای تحقق شعار سال یاد کرد و افزود: رسالت و وظیفه اصلی جهاد دانشگاهی قم در این حوزه، تربیت کارگر و تکنسین ماهر بخشهای تولیدی، صنعتی و خدمات است.
رستمی گفت: در راستای رونق بخش تولید و پیوند آن با دانشگاه، جلسات شورای راهبردی و سیاستگذاری ارتباط با صنعت بهصورت منظم و منسجم در راستای رسیدن به اهداف طرح ارتباط جهاد دانشگاهی با بخش صنعت تشکیل و اقدام های لازم برای پیشبرد اهداف بهصورت جدی پیگیری می شود.
وی اضافه کرد: شورای راهبری و سیاستگذاری ارتباط با صنعت باهدف اتخاذ سیاستهای لازم برای توسعه روابط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم با بخش صنعت شکل گرفت و مهمترین هدف آن بهبود و گسترش همکاریهای این معاونت با بخش صنعت است.
نظر شما