به گزارش ایرنا، هادی محمدی عصر چهارشنبه در حاشیه نشست هیات تبلیغات انتخابات گنبدکاووس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اعضای هیات بررسی تبلیغات انتخابات بر مبنای ماده ۸۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط قانونگذار تعیین شده است.
وی ادامه داد: استاندار گلستان، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری، دادستان مرکز استان، شورای نگهبان، مدیران کل فناوری و اطلاعات و فرهنگ و ارشاد اسلامی و دو نفر اعضای شورای اسلامی استان عضو قانونی این هیات هستند.
رییس هیات بازرسی انتخابات گلستان گفت: افزون بر سرسراهای تعیین شده برای تبلیغات، اداره کل فناوری و اطلاعات استان شرایط را برای استفاده نامزدها از ظرفیت پیام رسانها و ارسال پیامک کوتاه ایجاد کرده است.
محمدی افزود: هیچ نامزدی غیر از مکانهای تعیین شده از سوی هیات بازرسی تبلیغات انتخابات استان، اجازه تبلیغ ندارد.
وی بیان کرد: مهمترین نکته در دستور کار هیات بازرسی، عمل به ماده ۷۳ قانون انتخابات است که بر مبنای آن کارکنان دستگاههای اجرایی حق ندارند له یا علیه یکی از نامزدها بر مبنای این ماده در ساعات اداری و غیر اداری فعالیت تبلیغاتی داشته باشند.
محمدی تاکید کرد: عوامل انتخابات شامل بازرس، شورای نگهبان و نماینده هیات اجرایی حتی در ساعت بعد از اداری هم اجازه ندارند در تبلیغات انتخاباتی برای جانبداری نامزدی ورود کنند و به طور قطع با افرادی که مرتکب این جرم شوند برخورد خواهد شد و هیچ اغماضی وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به حدنصاب نرسیدن آرای نامزدها به دور دوم کشیده شد و «قرجه طیار» و «عبدالحکیم آقارکاکلی» در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی تلاش میکنند.
در مرحله نخست انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آقارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند.
شهروندان گنبدکاووس ۱۳۰ هزار و ۸۵ رای در صندوق آرای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ریختند.
شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.
نظر شما