شهباز اکبری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: کوهرنگ بزرگترین شهرستان عشایری چهارمحال و بختیاری است که بیشترین جمعیت عشایر را دارد.
وی با اشاره به گرفتار شدن ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ در بارندگی اخیر افزود: این عشایر بهعلت رعایت نکردن تقویم کوچ و اقدام به کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردیبهشتماه در بارندگی گرفتار و دچار مشکل شدند.
اکبری تصریح کرد: نیروهای امدادی شهرستان کوهرنگ وارد عمل شدند و علاوه بر امدادرسانی نسبت به توزیع مواد غذایی، پتو و چادر بین آنان اقدام کردند.
وی با اشاره به بروز خسارت در برخی جادههای شهرستان بهعلت شدت بارشها یادآور شد: محور ارتباطی دهستان موگویی بسته اما بلافاصله با تلاش نیروهای راهداری بازگشایی شد.
فرماندار کوهرنگ با اشاره به بروز آسیب در یک نقطه از جاده لبد این شهرستان اظهار داشت: نیروهای راهداری این نقطه را امروز ترمیم خواهند کرد.
وی با اشاره به وارد شدن خسارت به پل درهرزگه دهستان موگویی در مسیر فریدن اصفهان گفت: نیروهای راهداری هماکنون در حال ترمیم این راهگذر موقت هستند.
اکبری میزان بارشها در برخی مناطق کوهرنگ بهصورت نقطهای را تا ۱۰۰ میلیمتر اعلام و تصریح کرد: میانگین بارشهای اخیر در این شهرستان حدود ۵۰ میلیمتر ثبت شد.
وی یادآور شد: بهدنبال بارشهای اخیر ۱۶ گروه عملیاتی از جمعیت هلالاحمر، راهداری و حملونقل جادهای و ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کوهرنگ راهنمایی و کمک به آسیبدیدگان بهویژه عشایر مناطق مختلف این شهرستان را برعهده داشتند.
به گزارش ایرنا، بهدنبال فعالیت سامانه بارشی اخیر ۵۹.۲ میلیمتر بارش در لیرابی شهرستان اردل، ۴۸.۹ میلیمتر در کوهرنگ، ۴۷.۷ میلیمتر در اردل، ۴۶.۴ میلیمتر در بازفت کوهرنگ، ۳۷.۲ میلیمتر در لردگان، ۳۶.۵ میلیمتر در دوآبصمصامی کوهرنگ، ۳۳.۸ میلیمتر در مالخلیفه مرکز شهرستان فلارد، ۲۷.۴ میلیمتر در خانمیرزا، ۲۶.۹ میلیمتر در شلمزار مرکز شهرستان کیار، ۲۴.۹ میلیمتر در فارسان، ۱۸.۱ میلیمتر در شهرکرد، ۱۷.۱ میلیمتر در سورشجان شهرستان شهرکرد، ۱۵.۲ میلیمتر در بلداجی شهرستان بروجن، ۱۳.۷ میلیمتر در فرخشهر، ۱۳.۴ میلیمتر در سامان، ۱۱.۷ میلیمتر در بن، ۸.۳ میلیمتر در ایلبگی شهرستان سامان و ۵.۵ میلیمتر در بروجن ثبت شد.
براساس اعلام هواشناسی چهارمحال و بختیاری برای روزهای جمعه و شنبه وزش باد شدید تا بهنسبت شدید در استان پیشبینی شد.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
نظر شما