حجتالاسلاموالمسلمین مهدی غروی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، ضمن مثبت ارزیابیکردن تغییر مدیریت منطقه اقتصادی سلفچگان در دولت سیزدهم، اظهار کرد: با ارزیابی دقیقتر میتوان گفت اقتصاد ایران با عبور از تحریمها خود را به ثباتی رسانده که فضا را برای فعالیت سرمایهگذاران بینالمللی فراهم ساخته است.
وی با اشاره به فعالیتهای دولت در راستای رونقبخشی به اقتصاد کشور تصریح کرد: رفع موانع صادرات و برخی قوانین دستوپاگیر، کاهش میزان مالیات ارزشافزوده و اعمال برخی معافیتهای مالیاتی ازجمله مهمترین برنامههای اقتصادی دولت سیزدهم بوده که موجب تغییرات مشهود در این منطقه شده است.
امامجمعه سلفچگان با بیان اینکه منطقه اقتصادی سلفچگان دارای ظرفیتهای ویژه است، گفت: در حوزه فعالیتهای اقتصادی دولت و مدیریت این منطقه یک نگاه ملی و فراملی وجود دارد و از سوی دیگر این منطقه گام بزرگی در واردات و صادرات غیرنفتی برداشته است که استان قم و کشور را نیز منتفع میکند.
غروی با اشاره به قابلیتهای منطقه ویژه اقتصادی در خدماترسانی به مردم این شهر خاطرنشان کرد: در مدیریت فعلی این امر صورتگرفته است و البته نیازمند اهتمام ویژه مسئولان تصمیمساز دررابطهبا این موضوع است.
امامجمعه سلفچگان با اشاره به آخرین وضعیت احداث یادمان شهدا در این منطقه ادامه داد: هیات امنای ساخت این یادمان با حضور دستگاههای اجرایی مرتبط تشکیل شده و مراحل اولیه نقشهکشی و مطالعاتی آن نیز صورتگرفته است. همچنین ساخت آن تا مرحله سقف پیش رفته است.
وی افزود: بیشتر مشکلات این پروژه، کمبود بودجه کافی برای اجرای این پروژه بود که بخش قابلتوجهی از آن توسط مدیرعامل و کارکنان منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان فراهم شد و درصدد هستیم ضمن رایزنی با صاحبان صنایع سلفچگان برای تامین باقیمانده اعتبار موردنیاز؛ بتوانیم در آیندهای نزدیک افتتاحیه این یادمان را برگزار کنیم.
غروی در پایان، فعالیت این منطقه اقتصادی در شهر سلفچگان را در زندگی اهالی آن مؤثر دانست و گفت: خوشبختانه باوجود این منطقه میزان بیکاری در سلفچگان صفر است و هرکس توان کار داشته باشد میتواند مشغول به کار شود، همچنین در امورات عامالمنفعه نیز فعالیتهایی بهصورت خودجوش در حد توان خود داشتهاند که قابلتقدیر است.
منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در ۵۰ کیلومتری شهر قم، بهعنوان مهمترین و نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راهآهن سراسری و بزرگراههای اصلی شمال - جنوب و شرق - غرب ایران بوده و جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیجفارس بهمنظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز داشته و قادر است نقش تعیینکنندهای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا نماید.
نظر شما