به گزارش ایرنا، جواد خدایی روز سهشنبه در مراسم بهره برداری از نخستین سامانه «پایش هوشمند روشنایی معابر» خراسان رضوی در محل شرکت توزیع نیروی برق مشهد افزود: این برنامه در راستای مدیریت بار در تابستان با توجه به گرمای هوا و ناترازی انرژی برق اجرا می شود و مشابه اقدامی است که برای جایگزین کردن بخاریهای گازی پرمصرف با بخاریهای با راندمان بالا در سال گذشته انجام شد.
وی اظهار کرد: استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در راستای مدیریت مصرف برق یک موضوع واقعی و عملی است که توسط شرکت توزیع برق مشهد با جدیت دنبال می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: مشهد قطب هوشمندسازی است و هوشمندسازی شبکه برق اقدام بسیار مهمی برای تشخیص میزان مصرف و در نهایت مدیریت مصرف به شمار میرود.
خدایی اظهار کرد: سال گذشته اقدامهای خوبی برای ضوابط مصرف برق باغ ویلاها از سوی شرکت توزیع برق مشهد انجام شد که از زحمات شرکت برق مشهد در این زمینه به عنوان یک شرکت پیشرو و خوشنام قدردانی میکنیم.
بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد نیز در حاشیه این مراسم درباره نیروگاه های خورشیدی به ایرنا گفت: جهان به دلیل چالشهایی مانند ناترازی تولید و مصرف انرژی، آلایندگی نیروگاههای فسیلی، کمبود منابع فسیلی و محدودیتهای دیگر، به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر حرکت میکند.
عبدالوحید مهدوی نیا افزود: این گرایش در ایران نیز به دلیل محدودیتهای مذکور و همچنین تابش فراوان آفتاب از اولویت بالایی برخوردار است.
وی به سرمایه گذاری بخش خصوصی برای افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد اشاره و بیان کرد: این نیروگاه هفته گذشته با ظرفیت ۱.۲ مگاوات در مشهد با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در مدت ۴۵ روز به بهره برداری رسید.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد در خصوص مشخصات فنی نیروگاه خورشیدی سقفی مزبور گفت: این نیروگاه با استفاده از هزار و ۷۹۹ پنل ۶۶۵ وات با راندمان بالای ۲۲ درصد و ۱۰ دستگاه اینورتر با بهرهگیری از بهترین فناوری موجود در دنیا به تولید برق میپردازد.
به گفته وی، این نخستین طرح اتصال مستقیم ۲۰ کیلوولت در مشهد به شمار میرود که هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بوده و هم با محیط زیست سازگار است.
به گزارش ایرنا، نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر در خراسان رضوی امروز در راستای ارتقای هوشمندسازی شبکه در حوزه روشنایی معابر و گذر از سیستم سنتی قطع و وصل روشنایی راه اندازی شد.
شرکت توزیع نیروی برق مشهد یک میلیون و ۸۵۰ مشترک در شهرستانهای مشهد و طرقبه - شاندیز دارد.
نظر شما