به گزارش ایرنا، ناصر نورزاده روز چهارشنبه در بازدید از باغهای انبه میناب افزود: ۳۰ درصد محصول انبه هرمزگان از اوایل اردیبهشت به صورت سبز (کال یا نارس) برداشت میشود که بخشی از آن در بازار استان به فروش میرسد و بخش دیگری هم به کارخانههای تولید ترشی و شوریجات شهرستان میناب ارسال میشود.
وی بیان کرد: برداشت انبه رسیده و تازه خوری نیز از نیمه دوم خردادماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد.
مدیر جهادکشاورزی میناب اظهار کرد: انبه میناب از نوع محلی و خارجی است که ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و خارجی شامل سندری و لانگرا است.
نورزاده یادآور شد: «روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری» از نقاط مهم تولید انبه در میناب هستند.
شهرستان میناب مقام نخست تولید و سطح زیرکشت انبه استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.
نظر شما