به گزارش ایرنا، جایزه البرز که به نوبل ایرانی نیز معروف است، از سال ۱۳۴۲ تا کنون هر ساله به یاد بنیانگذار این بنیاد یعنی زندهیاد حسینعلی البرز با تجلیل از نخبگان حوزههای مختلف علمی برگزار میشود.
امسال ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در رشتههای علوم پایه، علوم انسانی، حوزوی، همچنین نخبگان، دانشمندان و فناوران جوان برای دریافت جایزه نوبل ایرانی با هم رقابت داشتند و در نهایت از ۶۲ نفر در شصت و دومین سال برگزاری این رویداد معتبر و باسابقه کشور، تجلیل شد.
استان مازندران در این حوزه درخشید و یکی از دانشجویان آملی توانست در بخش فنی - مهندسی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در لیست ۱۰ برگزیده قرار بگیرد و با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حیدر رشیدی مدیرعامل بنیاد جایزه البرز، سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما، جایزه خود را دریافت کند.
در همین زمینه محمد ابراهیمپور مدیر مرکز رشد و نوآوری شهرستان آمل با بیان اینکه ۴۲ واحد فناور در این مجموعه فعالیت دارند، اظهار داشت: «مهدی زالنژاد» که توانست یکی از برگزیدگان جایزه ملی البرز در بخش فنی - مهندسی باشد، مدیر یکی از شرکتهای دانشبنیان و عضو مرکز رشد و فناوری شهرستان آمل است.
وی به خبرنگار ایرنا گفت: آقای زالنژاد یکی از دانشجویان ممتاز و در حال تحصیل دکتری مهندسی عمران در دانشگاه علم و صنعت تهران است.
همچنین مهدی زالنژاد نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اظهار خرسندی از اینکه توانست در بین نخبگان کشور یکی از جوایز مهم البرز را دریافت کند، افزود: برای نخستینبار بوده که در این رویداد علمی شرکت کرده و براساس رزومهای که در بخش آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجرایی و ... به دبیرخانه ارسال کردم، داوریها انجام و در پایان به عنوان یکی از منتخبان معرفی شدم.
وی دانشجوی سال آخر دکتری مهندسی عمران است. عناوینی چون فناور برتر استان مازندران، برگزیده طرحهای بنیاد ملی نخبگان در ۲ سال متوالی، نویسنده بیش از ۳۳ مقاله علمی در مجلات معتبر ملی بینالمللی، دانشجوی ممتاز در مقاطع ارشد و دکتری و در نهایت نیز مدیرعامل و موسس شرکت دانشبنیان را در کارنامه خود دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرستان آمل بیشترین واحدهای صنعتی و فناور استان مازندران را به خود اختصاص داده است به طوریکه از ۱۴۴ واحد فناور استان، بیش از یکسوم آن در این شهرستان مستقر هستند.
نظر شما