به گزارش ایرنا، عبدالحلیم قادر دبیرکل فدراسیون جهانی و رئیس کنفدراسیون سپکتاکرا آسیا از چند روز گذشته به ایران آمده است تا شرایط برگزاری مسابقات زیر ۲۳ سال قهرمانی آسیا در مورد ارزیابی قرار دهد.
نشست خبری عبدالحلیم قادر امروز (چهارشنبه) با حضور نصرالله پریچهره، سرپرست فدراسیون انجمنهای ورزشی و سهراب آزاد رییس انجمن سپک تاکرا در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد.
عبدالحلیم قادر اظهار داشت: به ایران آمدم که با وزیر ورزش و جوانان ایران ملاقات داشته باشم و با او گفتوگو کنم. وزیر ورزش برخورد خیلی خوبی با من داشت و هیچ وقت میزبانی مسئولین را از یاد نمیبرم. در ملاقاتم با وزیر در مورد پیشرفت سپکتاکرا در جهان و ایران صحبت کردیم. با حضور سهراب آزاد این رشته پیشرفت زیادی داشته و معتقدم تیم ملی ایران موفق خواهد شد.
وی افزود: وزیر ورزش قول حمایت از برگزاری مسابقات قهرمانی امیدهای آسیا در تهران را داد و این نخستین بار است که چنین رویدادی را برگزار خواهیم کرد. ۱۲ کشور آماده شرکت در این رویداد هستند و ایران به عنوان یک کشور امن، این مسابقات را به خوبی برگزار خواهد کرد.
عبدالحلیم قادر که رئیس کنفدراسیون سپکتاکرای آسیا را نیز برعهده دارد، افزود: با وزیر ورزش ایران در مورد تاسیس آکادمی بینالمللی صحبت کردم. در چنین آکادمی میشود دورههای مربیگری، داوری و مدیریت بینالمللی برگزار کنیم. اگر این رشته قرار است تحت پوشش کمیته بینالمللی المپیک (IOC) قرار گیرد باید باید اعضای آن نیز در سطوح مختلف بینالمللی حضور داشته باشند که این روند با تاسیس آکادمی در ایران بسیار سرعت میگیرد.
وی ادامه داد: در بازدید از امکانات ایران، خواستار گسترش سیستم مدیریتی این رشته در ایران شدم. نکته بعدی در بازدیدهای من این بود که حضور بانوان ایرانی با حجاب اسلامی در عرصههای بینالمللی هیچ منعی ندارد. یک وکیل بینالمللی نیز از ایران به پیشنهاد سهراب آزاد، رئیس انجمن سپکتاکرا انتخاب کردیم که به زودی حکم انتصاب او را نیز صادر میکنیم.
عبدالحلیم قادر با تاکید بر کمک به ایران برای میزبانی از نخستین دوره مسابقات زیر ۲۳ سال قهرمانی آسیا، خاطرنشان کرد: فدراسیون جهانی ۵۰ هزار دلار به همراه امکانات به ایران کمک کرد. این مسابقات در جهت گسترش سپکتاکرا در جهان است و هر کاری از دستمان برآید برای برگزاری این مسابقات انجام خواهیم داد.
وی درباره توسعه سپکتاکرا در مدارس گفت: از سهراب آزاد خواستم که این رشته را در مدارس گسترش و یک برنامه مدون ۱۰ ساله ارائه دهند. برای چنین کاری تعداد زیادی مربی و تجهیزات لازم است؛ حدود ۵۰۰ توپ به ایران خواهیم فرستاد اما کافی نیست و تهیه تعداد بیشتری توپ به هزینه بیشتری نیاز دارد. به همین دلیل قرار است کارخانه ساخت توپ را با کمک شریکهای تایلندی در ایران راهاندازی کنیم که هم هزینهها کم شود و هم درآمدزایی برای فدراسیون داشته باشد.
نظر شما