به گزارش ایرنا، مصطفی حجهفروش روز چهارشنبه در نشست خبری در مجتمع مطبوعاتی اصفهان افزود: طرح خادمیار رضوی، ظرفیتی است که علاقه مندان به امام هشتم(ع) در استانها میتوانند از آن استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: در طول سالیان گذشته این مجموعه توانسته است بیش از ۱۵۰ هزار خادمیار رضوی را جذب کند که حدود ۱۰ هزار نفر آنها در اصفهان در عرصههای مختلف جامعه فعال هستند.
مدیر کانونهای خدمت رضوی اصفهان تصریح کرد: هدف مجموعه کانونهای خدمت رضوی ارتقاء سطح فرهنگی و دینی مردم است که بر همین اساس برنامههای مختلفی در دهه کرامت در نظر گرفته شده است که به پویاتر شدن جامعه کمک میکند.
سیدمحمد حسین امامی معاون خادمیاری مدیریت کانون های خدمت رضوی اصفهان نیز در این نشست گفت: در ۲۴ شهرستان استان دفاتر نمایندگی کانون خدمت رضوی دایر است که ذیل هر یک تعدادی دفتر و ۲۵۵ کانون خدمت رضوی تخصصی و محلی فعالیت می کنند.
وی افزود: ۹۰ کانون در مرکز استان فعال و ۱۱ هزار خادمیار رضوی عضو آنها هستند که ۳۵ درصد آنها را زنان و مابقی را خادمیاران مرد تشکیل میدهند.
امامی گفت: کانونهای خادمیاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن رشد ۱۴۵ درصدی در شبکه خادمیاری داشته اند و تاکنون ۱۲۵ هزار گزارش خدمت در سایت خادمیاری به ثبت رسیده و شبکه خادمیاری اصفهان، تاکنون ۷۰۰ هزار خدمت به مردم ارائه کرده است.
معاون خادمیاری مدیریت کانون های خدمت رضوی اصفهان در باره برنامههای این دهه بیان داشت: این برنامهها از روز ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت با آیین غبارروبی مزار و «تجدید بیعت با شهدا» آغاز میشود و سپس با برپائی جشن موسوم به «دختر ماه» در گلستان شهدای اصفهان، ویژه برنامه «جوانان رضوی و مقاومت اسلامی» به مناسبت سالروز اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی و برنامه خانوادگی «کوهگشت» خادمیاران در کوه صُفه اصفهان ادامه مییابد.
امامی افزود: برپایی نمایشگاه «رواق خدمت» ویژه شب های دهه کرامت از ساعت ۱۷ تا ۲۲ هر شب در گذر فرهنگی چهارباغ، «کاروان خادمیاران» به مناسبت میلاد امام مهربانیها از میدان انقلاب به سمت میدان امام و ویژه برنامه جشن ولادت امام رضا(ع) همراه با برنامههای متنوع و صرف کیک تولد ۸۸ متری از دیگر ویژه برنامههای این دهه است که با مشارکت کانونهای خدمت رضوی و همکاری معاونتهای فرهنگی مناطق پانزدهگانه شهرداری در «پاتوقهای همجوار کانون های خدمت رضوی شهر اصفهان» اجرا میشود.
وی افزود: سفره کریمانه، اجتماع بزرگ امام رضاییها، تجلیل از خادمان مردمی، آزادی هشت زندانی در مرکز استان(طرح ضامن آهو)، پویش نذر امام رضا(ع) (معین الضعفاء) و سفر به مشهد برای زائران محروم، معلول، استثنایی و بیماران خاص، تقدیر از خادمان آل محمد، پخش نوای ملکوت(نوای صلوات خاصه امام رضا(رع) در سطح شهر از دیگر برنامهها در این ایام است.
امامی اضافه کرد: طرح محله کرامت در مناطق شهرداری با ظرفیت هیاتهای مذهبی در قالب «محله کرامت»، طرح نشان عدالت با همکاری سازمان ورزش، طرح «یاد یاران» برای سرکشی به خانوادههای شهدا، جانباران و ایثارگران و شبکه خادمیاران نیز بخش دیگری از برنامههای این دهه توسط کانون خدمتیاران در استان خواهد بود.
برنامههای دهه کرامت از اول ذیالقعده برابر با ۳۱ اردیبهشت همزمان با میلاد زادروز حضرت معصومه(س) خواهر گرامی امام رضا (ع) آغاز میشود و تا ۱۰ خرداد سالروز ولادت امام رضا(ع) ادامه مییابد.
نظر شما