خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۶:۰۶
کد خبرنگار: 2447
کد خبر: 85471752
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تداوم کسری بودجه رژیم صهیونیستی در سایه جنگ غزه

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۶:۰۶
کد خبر: 85471752
تداوم کسری بودجه رژیم صهیونیستی در سایه جنگ غزه

تهران- ایرنا- وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کسری بودجه این رژیم در ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) به رقم سه میلیارد دلار معادل ۱۱ میلیارد شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی) رسیده است.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا از اسکای نیوز، وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کسری بودجه این رژیم در ۱۲ ماه منتهی به ماه آوریل به هفت درصد تولید ناخالص داخلی افزایش یافته و از هدف ۶.۶ درصد برای کل سال ۲۰۲۴ فراتر رفته است.

بر اساس این گزارش، درآمدهای مالیاتی رژیم صهیونیستی نیز در سه ماه اول سال جاری میلادی ۴.۱ درصد کاهش داشته و در ماه آوریل نیز ۱۳.۱ درصد کاهش یافته است.

روزنامه صهیونیستی «معاریو» پیش تر اعلام کرده بود که کسری ماهانه بودجه رژیم صهیونیستی در ماه مارس به حدود چهار میلیارد دلار آمریکا یا معادل ۶.۲ درصد تولید ناخالص داخلی رسیده است.

معاریو نوشت: از ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۲۴) تا پایان ماه مارس، کسری کلی در بودجه (رژیم) اسرائیل به حدود هفت میلیارد دلار رسیده است.

وزارت داریی رژیم صهیونیستی نیز برای سال ۲۰۲۵ کسری بودجه هشت میلیارد دلاری را با توجه به هزینه‌های جاری جنگ در غزه پیش بینی کرده است.

وزارت دارایی رژیم صهیونیستی پیش تر نیز پیش بینی کرده بود که جنگ با مقاومت فلسطین و آثار و پیامدهای ناشی از آن حدود ۵۱ میلیارد دلار به این رژیم خسارت وارد خواهد کرد و اثرات آن بسیار گسترده تر از کووید-۱۹ خواهد بود.

روزنامه عبری زبان «کالکالیست» نیز پیش تر در این باره نوشته بود که با توجه به آمارهای اولیه وزارت دارایی رژیم صهیونیستی، جنگ با حماس در نوار غزه برای اسرائیل بالغ بر ۲۰۰ میلیارد «شِکِل» (واحد پول اسرائیل برابر با ۵۱ میلیارد دلار) هزینه خواهد داشت که معادل ۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی آن است.

کالکالیست در ادامه، پیش بینی وزارت دارایی رژیم صهیونیستی را در خصوص هزینه ۵۱ میلیارد دلاری در جنگ با حماس خوش بینانه توصیف کرده بود.

آبان ماه گذشته نیز رسانه‌های بین‌المللی گزارش دادند با ادامه درگیری‌ها در غزه، مشکلات اقتصادی، بحران دیگری است که دامن رژیم صهیونیستی را فرا گرفته است؛ جنگی که صهیونیست‌ها با به توپ بستن غزه با انواع موشک‌ و بمب‌ها، به قتل‌عام غیرنظامیان پرداخته و اقتصاد و زیرساخت‌های اندک غزه را نابود کرده‌اند، دامن سردمداران این رژیم را نیز گرفته و نهادها و رسانه‌ها، آینده اقتصادی تاریکی برای این رژیم پیش‌بینی می‌کنند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha