به گزارش ایرنا، هادی طحان نظیف روز جمعه در گفت و گویی اعلام کرد: بعد از اتمام رای گیری شمارش آرا انجام می شود، در حوزههایی که بصورت دستی انتخابات برگزار شد، روال بصورت سابق برگزار میشود و نسبت به حوزههایی که انتخابات بصورت الکترونیکی برگزار میشود، باز هم بعد از اتمام رای گیری آغاز این فرآیند را خواهیم داشت.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: سیستم احراز هویت بصورت برخط متصل است ولی صندوق اخذ رای بر اساس هماهنگیهایی که شده بصورت آفلاین است و بعداز اتمام رای گیری شمارش آرا را خواهیم داشت و لذا هیچ کسی پیش از اتمام رای گیری اطلاع ندارد که در صندوق آفلاین چه میگذرد.
طحان نظیف ادامه داد: این اطمینان را به مردم شریف میدهم که مثل شیوه دستی، بعداز اتمام رای گیری آغاز فرآیند شمارش آرا را داریم و الان کسی اطلاعی از آنچه در صندوق رای هست ندارد. بعد از شمارش آرا، مجری انتخابات یعنی وزارت کشور نتایج را مثل ادوار گذشته اعلام خواهد کرد.
وی ادامه داد: تاکنون تخلفی جدی گزارش نشده است، قانون یک مدت یک هفتهای را برای مردم عزیز و داوطلبان پیشبینی کرده که چنانچه شکایاتی دارند و اسناد و مدارکی دارند به شورای نگهبان منتقل کنند.
سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: داوطلبان میتوانند از طریق سامانه داوطلب و عموم مردم نیز از طریق سامانه مردم ناظر میتوانند موارد را به ما منعکس کنند. بعداز اتمام این مهلت بررسیهای لازم را انجام خواهید داد و با لحاظ این بررسیها، صحن انتخابات را در حوزههای انتخابیه اعلام خواهیم کرد و انشاءالله در اوایل خرداد این اعلام انجام میشود.
طحان نظیف اظهار کرد: از مردم تشکر میکنم که زمان سنجی دارند و انتخاب خود را پای صندوق اخذ رای انجام میدهند و از انتخاب و تعیین سرنوشت خود استفاده میکنند؛ مردم امروز کار ناتمام مرحله قبل را امروز مردم عزیزمان به اتمام میرسانند و تا زمانی که اعلام میشود، فرصت هست و عوامل اجرایی و نظارتی هم موظفند آرای تک تک افراد را اخذ کنند.
وی افزود: شورای نگهبان و سامانههایی که معرفی کردیم در خدمت مردم هستیم تا اگر نکاتی دارند به این سامانهها اعلام کنند و این اطمینان را به مردم خواهیم داد که از آرای آنان مراقبت کنیم و نتیجه را بر اساس آنچه مورد نظر و اراده و همت مردم است پاسداری کنیم.
رای دهندگان در ۲۲ حوزه انتخابیه شامل تبریز، شبستان، میانه، پارسآباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرمآباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ سرنوشت ۴۵ کرسی باقیمانده دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را مشخص کردند.
حدود ۱۱۵۰۰ شعبه برای مرحله دوم در سراسر کشور در نظر گرفته شده بود و انتخابات ۸ حوزه انتخابیه (تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرمآباد، قائمشهر و ملایر) به شکل تمام الکترونیکی برگزار شد.
تعداد آرای ماخوذه صحیح مرحله اول در حوزه انتخابیه تهران طبق اعلام وزارت کشور یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده حوزه انتخابیه تهران به رقابت پرداختند.
نظر شما