به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز یکشنبه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان بر لزوم تهیه و تدوین نقشه راه اشتغال در مازندران تاکید کرد و افزود: در صورت تحقق این مهم و داشتن آمار و اطلاعات دقیق، می توانیم برای رفع معضل بیکاری گام های موثرتری برداریم.
وی با اشاره به انتخاب شعار سال رهبری با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم"، اظهار داشت: .برای رفع معضل بیکاری باید علاوه بر مردمی کردن امور اقتصادی و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت های موجود، از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و همچنین مراکز فنی و حرفه ای نیز بیشتر استفاده کرد.
مقام عالی دولت در مازندران با عنوان اینکه اثر اشتغال به ارزش افزوده اقتصادی نیز کمک شایانی می کند، خاطرنشان کرد: توسعه مهارت آموزی نیز باید به عنوان یکی از اولویت های اصلی در ایجاد اشتغال مورد توجه بیش از پیش مسئولان دستگاه های اجرایی قرار گیرد و روش توانمند سازی افراد نیز باید تغییر کند تا بتوانیم به اهداف از پیش تعیین شده دست یابیم.
نوری در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ظرفیت های موجود در مازندران، بر لزوم راه اندازی رشته های جدید در مراکز دانشگاهی این استان تاکید کرد و گفت که ظرفیت های این استان از جمله در بخش گردشگری، کشاورزی، اقتصاد دریایی و جنگل در صورتی که به درستی به آنها توجه شود می تواند زمینه اشتغال بسیاری از فارغ التصیلان دانشگاهی در استان را فراهم کند.
استاندار مازندران با بیان اینکه رشتههای دانشگاهی باید پیوست اشتغال داشته باشد، تصریح کرد: طبق مصوبه وزارت علوم، رشته هایی که ۶۰ درصد فارغ التحصیلان آنها بیکار باشند از فهرست دروس دانشگاهی حذف خواهند شد.
نوری بیان کرد: رشتههای دانشگاهی و مراکز دانشگاهی استان متناسب با نیازهای جامعه نبوده و آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار بیانگر این واقعیت مهم و اساسی است در حالی که باید رشتههای توسعه محور از جمله اقتصاد دریا، دامپروری، کشاورزی و گردشگری در مراکز دانشگاهی این استان راه اندازی شود.
وی اظهار کرد: زنجیره های مرتبط با اشتغال پایدار باید تکمیل شود و برای تحقق این مهم نقش و ارتباط تنگاتنگ دستگاه های اجرایی، مراکز دانشگاهی و دانش بنیان با یکدیگر مهم و حیاتی است.
استاندار مازندران گفت: جوانان تحصیلکرده ما نباید بیکار باشند و کارگروه اشتغال استان نیز باید زمینه و فرصت اشتغال را برای این افراد و دیگر کارجویان جامعه را ایجاد کنند.
نظر شما