به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری رفسنجان، حسین رضایی در جلسه کارگروه تسهیلات جبران خسارت سیل اظهار داشت: سیل به بخش کشاورزی شهرستان بیش از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در قالب بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی پسته و درختان سردسیری در مناطق کوهستانی، دامداری ها، گلخانه ها و بخش شیلات خسارت وارد کرده بود.
وی افزود: بیشترین مناطق استان کرمان از نظر کشاورزی که گرفتار سیل شد در رفسنجان قرار دارد و اعتبار یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی تخصیص یافت که از مهرماه سال گذشته توسط پرونده های بانکی در حال تشکیل و تعدادی از آنها پرداخت شده و مابقی تسهیلات خسارتی هم در آینده پرداخت خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان نیز ضمن تشریح خسارت ها در بخش های کشاورزی و دامداری بیان کرد: باغ های پسته بیشتر در کشکوییه و حومه شهر رفسنجان، درختان سردسیری در مناطق کوهستانی راویز و سرچشمه دچار خسارت شدند.
به گفته احمد حیدری همچنین بیش از سه هزار دام سبک تلف شدند و در حوزه شیلات نیز ۶ استخر پرورش ماهی تخریب و قسمتی از زیرساخت های گلخانه ای نیز از بین رفت.
وی افزود: در مجموع ۲ هزار و ۶۰۰ متقاضی دریافت تسهیلات خسارت ناشی از این سیل به بانک های عامل ملی، ملت، تجارت، مسکن و صادرات معرفی شدند که از این تعداد یک هزار و ۴۴۰ نفر توانستند در مجموع یک هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال خسارت را دریافت کنند.
حیدری ادامه داد: به کشاورزان خسارت دیده تا سقف یک میلیارد ریال و به بقیه خسارت دیدگان هم تا سقف ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات جبران خسارت سیل اعطا شده است.
مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان با اشاره به اینکه یکی از شاخص های پرداخت تسهیلات بانکی بیمه بودن باغ های کشاورزی است خاطرنشان کرد: کسانی که تا کنون نتوانستند این تسهیلات را دریافت کنند باغ های آنها فاقد بیمه بوده که مقرر شد با رایزنی از طریق فرمانداری، دفتر بیمه کشاورزی و نماینده شهرستان پیگیری انجام شود.
رفسنجان در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.
نظر شما