۱۱ استان کشور برای حضور در جشنواره ملی عشایر یاسوج اعلام آمادگی کردند

یاسوج - ایرنا -مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۱۱ استان کشور برای حضور در جشنواره ملی عشایر یاسوج اعلام آمادگی کرده اند.

سعید طالبی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:کهگیلویه وبویراحمد،بوشهر،خراسان های جنوبی و شمالی،خوزستان،ایلام،چهارمحال بختیاری،کرمانشاه و آذربایجان از جمله استان هایی هستند که برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کرده اند.

وی بیان کرد:هشتمین جشنواره فرهنگ عشایر ایران‌زمین (کوچ) و نخستین اجلاسیه شهدای عشایر کهگیلویه و بویراحمد به عنوان رویداد مهم فرهنگی جنوب ایران روزهای ۲۸ اردیبهشت‌ماه آغاز و تا یکم خردادماه ۱۴۰۳ با برگزاری برنامه‌های فرهنگی هنری در پارک ولایت یاسوج برگزار می شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این رویداد فرهنگی برای حدود یکهزار نفر عشایر با پوشش محلی فراخوان صادر شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توانمندی‌های استان در حوزه گردشگری عشایری تاکید کرد کرد:یکی از راهکارهای مهم برای معرفی ظرفیت های استان برگزاری جشنواره‌ و همایش‌ها در سطح ملی است.

طالبی پور تصریح کرد:در طول سالیان اخیر با برگزاری جشنواره کوچ،بخشی از ظرفیت‌ها و داشته‌ها و موهبت‌های خداوندی استان کهگیلویه و بویراحمد به ایران و جهان معرفی‌شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به اینکه در جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین ۱۰۰ غرفه به منظور عرضه و فروش محصولات تولیدی این قشر پیش بینی شده جشنواره یاد شده فرصت عرضه مستقیم تولیدات آنان را فراهم می کند.

سعید طالبی پور تاکید کرد: عرضه محصولات تولیدی عشایر کهگیلویه و بویراحمد در این جشنواره بستر خریداری بدون واسطه غذاها و محصولات خام سالم برای شهروندان ساکن شهر را فراهم می کند که این امر هم صرفه اقتصادی برای جامعه شهرنشین را موجب می شود و هم به ترویج مصرف غذاهای سالم و محلی به جای فست فودها کمک می کند.

وی با اشاره به اثرات مخرب فست فودی و غذاهای آماده بر سلامتی مردم ابراز کرد: فراهم کردن زمینه مصرف غذاهای سالم از دیگر مزایای برپایی این جشنواره است.

طالبی پور خاطرنشان کرد: همچنین عرضه تولیدات مردمان سختکوش عشایر نشین در کنار معرفی ظرفیت های اقتصادی این مناطق می تواند منجر به جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی شود که همین امر زمینه را برای فروش محصولات عشایرنشینان به صورت مستقیم و بدون تحمیل هزینه حمل و نقل با افزایش ورود گردشگران را فراهم می کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون مهمانانی از استان های مختلف کشور برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کرده اند خاطرنشان کرد: تبیین فرصت های سرمایه گذاری در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد می تواند به شکوفایی ظرفیت های خفته گردشگری عشایر در استان کمک کند.

۱۲ درصد از جمعیت ۷۲۶هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد متشکل از ۱۲ هزار خانوار و با جمعیتی معادل ۷۰ هزار نفر عشایر هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha