استاندار: برق در استان مرکزی قطع نمی‌شود

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۱۲
کد خبر: 85481053
استاندار: برق در استان مرکزی قطع نمی‌شود

 ساوه - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: تلاش می‌شود با انجام تدابیر مختلف در مدیریت مصرف، تابستان امسال قطعی برق در بخش خانگی در این استان وجود نداشته باشد.

به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص‌الائمه روز شنبه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان زرندیه با اشاره به اینکه سال گذشته قطعی در برق مصارف خانگی نداشتیم، اظهار کرد: این مسئله امسال نیز در اولویت برنامه‌ریزی‌ها است و علاوه بر آن برای بخش صنعت نیز تدابیر مختلف انجام شده تا تولید با کمترین مشکل در پیک مصرف مواجه باشد.

وی با اشاره به اینکه سالانه حدود ۳۰۰ ساعت مشکل کمبود برق وجود دارد و سرمایه‌گذاری زیاد برای ساخت نیروگاه‌ها نیاز است، یادآور شد: به همین دلیل توصیه می‌شود تولیدگران مصارف خود را به سمت انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر سوق دهند.

استاندار استان مرکزی افزود: در این راستا قانون‌گذار تسهیلاتی برای صنایع پیش‌بینی کرده و در استان نیز اراضی مختلفی برای ایجاد انرژی‌های تجدیدپذیر تخصیص و امسال برخی از آنها به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به درخواست برخی صنایع و سرمایه‌گذاران شهرستان در خصوص مسائل و مشکلات زیست محیطی اظهار کرد: رعایت مسائل زیست محیطی مقدم بر هر اقدامی است و باید تلاش شود حقوق آن از سوی تمامی بخش‌های جامعه رعایت شود.

وی اضافه کرد: همچنین واحدهای صنعتی و سرمایه گذاران نیز باید نسبت به مسیولیت‌های خود در برابر محیط زیست واقف باشند و با عمل به این وظایف سهم خود در حفاظت از آن را ایفا کنند.

استاندار استان مرکزی با اشاره به وجود مشکلات آب هم یادآور شد: در حوزه بهره‌برداری و بهره‌وری آب روش مناسبی در کشور وجود ندارد و باید از روش‌های محتلف از جمله بازچرخانی در حوزه صنعتی و آبیاری نوین در بخش کشاورزی استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه دولت نیز برای بهره‌وری مناسب از آب تسهیلاتی در نظر گرفته است، خاطر نشان کرد: برای رسیدن به این اهداف فرمانداران باید کشاورزان و سرمایه‌گذاران را برای بهره‌وری تشویق کنند.

مخلص‌الائمه، در خصوص مشکلات آب شرب برخی روستاهای شهرستان زرندیه نیز گفت: طرح جهاد آبرسانی به روستاها بزرگترین طرح دولت است که تمام روستاها در آن گنجانده شده و این طرح در استان مرکزی در مرحله اول از ۸۹ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی یادآور شد: هر کدام از روستاها ‌که در قالب این طرح نیستند باید از سوی مسئولان شهرستان و استان در مراحل بعدی آن گنجانده شود.

وی با اشاره به اینکه تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از دیگر اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی در دولت سیزدهم است، ‌افزود: در این راستا طی ۲ سال بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبارات عمرانی هزینه شده و از محل آنها برخی طرح‌های نیمه‌تمام که عملیات عمرانی آنها از ۲ دهه پیش آغاز شده بود به اتمام رسیده است.

ایجاد سایت پسماندهای صنعتی در زرندیه نیازمند بررسی کارشناسی است

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه با مطرح شدن ایجاد سایت پسماندهای صنعتی استان مرکزی در شهرستان زرندیه، برخی نارضایتی‌ها در این منطقه ایجاد شده است، افزود: هیچ کسی مخالف با فعالیت صنایع نیست و لازم است اینگونه طرح‌ها با بررسی تمامی جوانب اجتماعی، منطقه‌ای و اقتصادی طرح و اجرا شود.

حجت الاسلام محمد سبزی در خصوص اهمیت حمایت از صنایع و واحدهای تولیدی شهرستان زرندیه نیز یادآور شد: تعیین تکلیف مشکلات یک واحد تولیدی شتر مرغ، بهسازی، جاده خرقان، تکمیل باند دوم جاده قدیم ساوه- تهران نیز در راستای کاهش تلفات جاده ای ضروری است.

وی گفت: تشکیل کمیته رفع تداخلات و ماده ۹۹ و نیز تفویض اختیارات استانی به شهرستان بسیاری از مشکلات را برطرف کرده است.

حجت الاسلام سبزی، تشکیل کارگروه اشتغال در شهرستان‌ها را بسیار مفید دانست و گفت: در این جلسه به باید و نبایدهای تولید پرداخته شد.

وی گفت: تعیین تکلیف مشکلات و مطالبات تولیدکنندگان، بهسازی و نوسازی محورهای ارتباطی و ایمن‌سازی نقاط حادثه خیز از جمله بایدهاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha