حجت الاسلام هادی قبادی به خبرنگار معارف ایرنا گفت: به عنوان یکی از اعضای جامعه قرآنی شهادت می دهم جناب آقای رئیسی یک مدیر قرآنی، یک رئیس قوه قضاییه قرآنی و یک رئیس جمهور قرآنی بود. او در سه سال ریاست جمهوری خود اهتمام ویژه ای به برنامه های قرآنی داشت و از این برنامه ها حمایت می کردند.
وی که در دهه ۸۰ به عنوان مدیرکل مسابقات قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه فعالیت می کرد، ادامه داد: حضور در برنامه های قرآنی و تعامل با شخصیت های قرآنی مانند حافظان، قاریان و پژوهشگران قرآنی از آیت الله رئیسی یک چهره قرآنی را به نمایش گذاشت.
قبادی ادامه داد: با توجه به عملکرد خانوادگی آیت الله رئیسی و عملکرد اجتماعی ایشان از نظر مسئولیت هایی که داشتند و خدماتی که از خود باقی گذاشتند، می توان گفت همه رفتارها و عملکردها برگرفته از الهامات، درس ها و آموزه هایی بود که در مکتب قرآن یاد گرفته است.
پرورشیافته در مکتب قرآن
این پژوهشگر مذهبی اضافه کرد: یک مساله طبیعی در حوزههای علمیه این است که طلبهها به عنوان شاگردان مکتب امام صادق(ع) و سربازان امام زمان (ع) از ابتدای ورود به حوزه در سلوک روحانیت قرار می گیرند و این توفیق را دارند که آموزش یافته و پرورش یافته در مکتب قرآن هستند. آیتالله رئیسی یکی از نمونه های بارز پرورش یافته در مکتب قرآن بود.
وی افزود: وقتی زندگی رئیسی را مرور میکنید، حتی رفتار و کردار ایشان در دوران قبل از طلبگی، همان ویژگیهایی است که قرآن برای عبادالرحمن (آیات ۶۳ تا ۷۶ سوره فرقان) بیان کرده و اگرچه در یک خانواده سطح پایین و متوسط به پایین پرورش یافته ولی در مکتب قرآن توانست خدمات فراوانی در عرصههای مختلف به ویژه در قوه قضاییه ارائه دهد که از دوران جوانی ردههای مختلف مسئولیتی را در این قوه کسب کرد و در نهایت به ریاست قوه قضاییه رسید و به نظر میرسد یکی از روسای موفق این قوه از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است.
به گزارش ایرنا آیتالله سیدابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه -۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳- در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمام همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل آمد.
حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد، از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهوری بودند.
مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی و همراهان شهیدشان روز سه شنبه -اول خرداد- در تبریز و قم و روز چهارشنبه -دوم خرداد- در تهران برگزار شد و آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب بر پیکر این شهیدان خدمت نماز خواندند؛ تشییع پیکر این شهدای والامقام در ادامه روز پنجشنبه -سوم خرداد- در بیرجند و مشهد برگزار شد.
نظر شما