۲۳ هزار تن پنیر پیتزا در میاندوآب تولید می‌شود

مهاباد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: سالیانه ۲۳ هزار تن پنیر پیتزا در ۶ واحد فعال این شهرستان تولید می شود.

رضا مقدم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: میاندوآب یکی از مراکز تولید پنیر پیتزا در شمال غرب کشور است و با فعالیت ۶ واحد تولید پنیر پیتزا در این شهرستان، سالانه بیش از ۲۳ هزار تن پنیر پیتزا در میاندوآب تولید و روانه بازار مصرف می شود.

وی افزود: با فعالیت صنایع تولید پنیر پیتزا در شهرستان میاندوآب علاوه بر جذب حدود ۷۰ هزار تن شیر خام تولیدی دامداران شهرستان، برای ۹۶ نفر به صورت مستقیم و پایدار و ۲۰۰ نفر به طور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم آمده است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: با توجه گستردگی و اهمیت ویژه دامپروری در شهرستان میاندوآب و تولید سالانه بیش از ۱۰۷ هزار تن شیر در این شهرستان، توسعه واحدهای تولید فرآورده های لبنی، نقش بسزایی در جذب شیر تولیدی دامداران، بازگشت ارزش افزوده به بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال در منطقه دارد.

مقدم ادامه داد: واحد تولید پنیر پیتزای روستای شیبلو یکی از واحدهای موفق این شهرستان در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع با یک هزار و ۲۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف، احداث و در شهریور ماه سال ۱۴۰۲ مورد بهره برداری قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: با فعالیت این واحد تولیدی علاوه بر تولید سالانه ۲ هزار تن پنیر پیتزا، برای تعداد ۱۵ نفر بطور مستقیم زمینه اشتغال ایجاد شده و این طرح جهت توسعه و افزایش ظرفیت تولید خود، نیازمند دریافت تسهیلات سرمایه در گردش است.

شهرستان میاندوآب در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha