مهدی رمضانی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: اخلاص بارزترین خصوصیت شهید رئیسی است، آشنایی من با ایشان در مقاطع مختلف پیش از دوره ریاست جمهوری او است. شهید رئیسی انصافا انسان مخلصی بود و اخلاصش هم کار را پیش برد و اتفاقا اثرگذار بود.
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور افزود: نکته دیگر هم که وجود دارد این است که جمعی که با ایشان بودند جمع مخلصی هستند. اگر تک تک افرادی که همراه هم بودند را مطالعهای کنید، شاید ویژگی مشترکشان اخلاص است.
رمضانی در این باره که اگر بخواهید کتابی در باب ویژگیهای آقای رئیسی به رشته تحریر درآورید نام آن را چه میگذارید؟ گفت: اگر روزی کتابی بنویسم عنوان آن را «مرد مخلص» میگذارم.
وی با اشاره به ارادت شهید جمهور رئیسی به ابا عبداللهالحسین(ع) افزود: شهید رئیسی را در گام بعدی به امام حسینی بودن میشناسم، او روضهخوان ابا عبدالله (ع) بودند.
رمضانی با یادی از اخلاص عمل آیتالله رئیسی در دوران ریاست جمهوری و پیش از آن گفت: اگر روزی کتابی در باب آیتالله رئیسی بنویسم، در مقدمه این کتاب حتما یادی از سیدالشهدا (ع) میکنم و مطمئنم آقای رئیسی از این کار خوشحال میشوند.
به گزارش ایرنا، آیتالله سیدابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه -۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳- در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمام همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل آمد.
حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد، از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهوری بودند.
مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی و همراهان شهیدشان روز سه شنبه -اول خرداد- در تبریز و قم و روز چهارشنبه -دوم خرداد- در تهران برگزار شد و آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب بر پیکر این شهیدان خدمت نماز خواندند؛ تشییع پیکر این شهدای والامقام در ادامه روز پنجشنبه -سوم خرداد- در بیرجند و مشهد برگزار شد؛ پیکر شهید رئیسی در حرم مقدس امام هشتم (ع) در مشهد مقدس و پیکر شهید امیرعبداللهیان در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در شهرری به خاک سپرده شد.
نظر شما