استاد ریاضی دانشگاه شریف برنده «کامستک» شد

تهران- ایرنا- دکتر سعید اکبری، استاد ریاضی دانشگاه صنعتی شریف برنده جایزه «دستاورد تمام عمر در ریاضیات» کمیته دائمی همکاری‌های علم و فناوری سازمان همکاری اسلامی به اختصار کامستک شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، طبق اعلام کمیته داوری همکاری‌های علمی و فناوری سازمان کنفرانس اسلامی جایزه «کامستک» (COMSTECH)، امسال در بخش «دستاورد تمام عمر در ریاضیات» به دکتر سعید اکبری استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف تعلق گرفت. مبلغ این جایزه ۸۰۰۰ دلار است که در کنار لوح تقدیر که به امضای رئیس جمهور پاکستان، ریاست کامستک رسیده است، اهدا می‌شود.

به گزارش ایرنا، کامستک (Standing Committee for Scientific and Technological Cooperation /COMSTECH) یکی از چهار کمیته وابسته به سازمان همکاری اسلامی؛ شامل کمیته القدس (خبرگزاری بیت مال القدس)، کمیته دائمی اطلاع‌رسانی و امور فرهنگی یا به اختصار کومیاک (COMIAC)، کمیته دائمی همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی یا به اختصار کومسک (COMCEC) است.

کمیته دائمی همکاری‌های علم و فناوری در ژانویه سال ۱۹۸۱ و طی بیانیه دوازدهمین نشست سران کشورهای اسلامی در مکه تشکیل شد. دبیرخانه این کمیته در اسلام‌آباد واقع شده و این کشور میزبان کامستک است. ریاست کمیته به صورت مشترک و از طرف سازمان همکاری اسلامی برعهده رئیس جمهور وقت پاکستان به همراه نخست وزیر این کشور است.

جایزه کامستک در پانزدهمین نشست کمیته اجرایی در سال ۱۹۹۶ با هدف شناخت و معرفی بهترین فعالیت‌های تحقیقاتی انجام شده توسط دانشمندان مسلمان و مقیم کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی تصویب شد. جایزه ای که ابتدا چهار رشته علوم پایه شامل زیست‌شناسی، شیمی، (به صورت چرخشی) ریاضی و فیزیک را دربرمی‌گرفت. این جایزه که هر دو سال یک بار برای یک عمر دستاورد علمی به یکی از دانشمندان این حوزه اعطا می‌شود، شامل یک گواهی، لوح تقدیر و جایزه نقدی است توسط رئیس کامستک یعنی رئیس جمهور وقت پاکستان در نشست مجمع عمومی اهدا می شود.

آخرین بار این جایزه در سال ۱۴۰۱ به دکتر علی‌اکبر موسوی موحدی و دکتر اسمعیل قوانلو تعلق گرفت و آنها در مراسمی با حضور معاون پژوهشی و قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل تجلیل شدند و جوایز خود را دریافت کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha