«ماهزرافشون رفیعی» روز سه شنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: از این تعداد ۳۶۸ نفر از نظر اختلال در سلامت روان و ۶۰۵ نفر از لحاظ مصرف مواد، الکل و دخانیات مثبت تشخیص داده شده که در حال دریافت مراقبتهای بهداشتی درمانی هستند.
وی افزود: توانمندی در زمینه مهارتهای زندگی یکی از موارد مهمی است که توسط کارشناسان روان و رفتار آموزش داده میشود که یکهزار و ۸۰۰ نفر در سال ۱۴۰۲ در این زمینه آموزش دیدهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان تصریح کرد: مهارت فرزندپروری جهت مادران دارای فرزند ۲ تا ۱۲ سال یکی از آموزشهای مهمی است که به مادران ارائه میشود که با برنامهریزیهای انجام شده یکهزار و ۸۲۰ نفر از این مادران مهارتهای لازم را در این زمینه کسب کردهاند.
رفیعی تأکید کرد: آموزش رکن جداناپذیر سیستم بهداشت و درمان است که با ارائه اطلاعات و آموزشهای لازم میتوان افراد جامعه را توانمند و به عنوان یک بازوی قوی در خدمت بهداشت و درمان جامعه باشند.
وی ادامه داد: بر همین اساس مادران دارای فرزند ۱۲ تا ۱۷ سال را به عنوان یک گروه هدف مهم در رابطه با فرزندپروری مورد توجه قرار داده و کوشیدهایم با آموزش این مادران توسط کارشناسان روان، اطلاعات علمی آنها را در رابطه با نحوه برخورد و کنترل فرزندان افزایش دهیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان عنوان کرد: در همین زمینه، یکهزار و ۲۰۰ مادر تنگستانی در سال ۱۴۰۲ اطلاعات و آموزشهای لازم را کسب کردند.
نظر شما