شهلا بهروزیراد در گفتوگو با ایرنا درباره کسب سهمیه پارالمپیک پاریس، اظهار داشت: ما در مسابقات قهرمانی جهان مجارستان برای کسب سهمیه پارالمپیک پاریس شرکت کردیم و همه کشورها با قدرت در این دوره از مسابقات حضور یافتند زیرا امسال سال کسب سهمیه بود. همه مدعی کسب سهمیه بودند و ایران هم توانست با گرفتن سه سهمیه جواز حضور در بازی پارالمپیک پاریس را کسب کند.
وی افزود: من هم در این دوره توانستم به فینال این رقابتها راه یابم و برای سومین بار سهمیه حضور در پارالمپیک را کسب کنم. الان تمریناتم به صورت مستمر در دریاچه آزادی برای حضور موفق در این بازیها برگزار میشود. با توجه به اینکه هر سال نسبت به دوره قبل توانستم رکوردم را ارتقا بخشم و جایگاه را تغییر دهم، در تلاش هستم تا بهترین عملکردم را در پاریس به اجرا بگذارم و نماینده خوبی باشم.
ملیپوش پاراکانو در پاسخ به این پرسش که سال گذشته در گفتوگو با رسانهها عنوان کردید که اگر در بازیها مدال بگیرید، ادامه تحصیل میدهید یا نه، خاطرنشان کرد: علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی مشوق خوبی برای ورزشکاران است تا در کنار ورزش به تحصیلات خود ادامه دهند. سهرابیان به من پیشنهاد داد تا در رده دکتری ادامه تحصیل دهم و منتظر هستم دفترچه راهنما بیاید تا در دکترای حسابداری شرکت کنم. این موضوع ربطی به مدالآوری ندارد.
وی ادامه داد: این دوره هم نسبت به قبل شرایط و سختیهای خودش را داشت اما با این وجود رئیس فدراسیون قایقرانی تمام تلاشش این بود تا شرایط خوبی برای ورزشکاران فراهم کند. با توجه به نبود ثبات اقتصادی رئیس فدراسیون با دلار ۷۰ هزار تومانی اردوها را برگزار کرد و خللی در برپایی اردوها نداشتیم. ما ورزشکاران هم باید پاسخگوی این حمایت باشیم.
بهروزی راد گفت: زمانی که آب دریاچه آزادی پایین آمد، شرایط خیلی بدی داشتیم زیرا بازیهای آسیایی و پاراآسیایی را در پیش داشتیم اما با این وجود شرایط را تحمل کنیم. چه بسا پارو میزدیم و پاروی ما به کف دریاچه میخورد. این مشکل برای آبهای آرام کمتر بود و برای روئینگ سختتر بود زیرا پاروهای آنها بسیار بلندتر از پاروهای ما بود. به همین دلیل سهرابیان برای بچههای روئینگ اردوهای برون مرزی را فراهم کرد و آنها را به روسیه فرستاد. هرچند شرایط سخت بود اما تمرینات را دنبال کردیم. خوشبختانه نتایج خوبی کردیم و کمال تشکر و قدردانی را از کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون دارم.
نظر شما