به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، محمدباقرقالیباف در جلسه علنی روز پنجشنبه - ۱۰ خرداد - مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: امروز چشم جهانیان به رفح است؛ آوارگان بیپناه که جز چادرهای پارچهای مانع و دفاع دیگری ندارند، توسط بیرحمترین موجودات روی زمین یعنی جنایتکاران صهیونیست بمباران میشوند. تصاویر چادرهای آتشگرفته و کودکان سوخته در رفح، قلب مردم جهان را به درد آورده و تحمل آنان را به پایان رسانده است.
وی ادامه داد: دولتهای جهان بهویژه دولتهای اسلامی باید تعارفات و ملاحظات دیپلماتیک را کنار بگذارند و با تمام توان از حیثیت بشریت دفاع کنند؛ بیعملی در برابر این جنایات جنگی، بشر را به دوران توحش سوق میدهد.امروز نهفقط فلسطین و غزه و رفح بلکه دستاوردهای تمدن انسانی در معرض تهدید است. صدای کودکان آتشگرفته در رفح، سند شکست بشریت برای دفاع از حقوق بدیهی انسانها و نماد بیتوجهی دولتها به انسانیترین عواطف ملتهای خود است.
منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تقابل رژیم صهیونیستی با مردم بیدفاع فلسطین نه یک تقابل سیاسی، بلکه در اصل تقابل توحش قرن ۲۱ با انسانیت بیدفاع است. رژیم صهیونیستی نهفقط کودکان فلسطینی را، بلکه روح و جان تمام مردم جهان را آتش زده است.دولتها باید همسو با ملتهای خود سمت درست تاریخ بایستند و جلوی این ماشین کشتار را بگیرند و اجازه ندهند چند جنایتکار صهیونیست تمدن بشری را به سخره بگیرند.
قالیباف تاکید کرد: دولت آمریکا در این میان بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی و بانی تمام این جنایتهاست. مجتمع نظامی و صنعتی در آمریکا ارادۀ خود را بر مردم و دانشجویان آزادیخواه آمریکایی تحمیل کرده و اجازه نمیدهد مردم جهان مانع ادامۀ کشتار در غزه شوند. مارپیچ توحش صهیونیستی باید به هر قیمتی متوقف شود و ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، در این راه تمام تلاش خود را به کار خواهد بست و تا همیشه و باافتخار کنار مردم مظلوم و کودکان بیپناه فلسطینی خواهد ایستاد.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.
کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفتهای بینالمللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم صهیونیستی در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.
صهیونیستها همچنین به بهانه نابودی حماس به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفتهاند، حمله کرده است که این موضوع باعث نگرانیهای بین المللی شده چرا که وضعیت نوار غزه را وخیمتر میکند.
صهیونیستها در این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و تحمیل قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
وزارت بهداشت غزه در ۲۳۵ روز جنگ، اعلام کرد که از آغاز عملیات طوفان الاقصی هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا به امروز به ۳۶ هزار و ۹۶ نفر افزایش یافته و آمار مجروحان این جنایات نیز به ۸۱ هزار و ۱۳۶ نفر رسیده است.
نظر شما