نقل خاطره جالب از امام‌جمعه شهید تبریز در  آیین بزرگداشتی در مسکو

مسکو- ایرنا- برگزاری آیین گرامیداشت یاد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری شهید و همراهانش در مسجد خاتم الانبیا (ص) مسکو با طرح ویژگی‌های شخصیتی شهدای سانحه هوایی همراه بود که در این میان،‌ خاطره‌ای از امام‌جمعه شهید تبریز برای حاضران، بازتاب خاصی داشت.

به گزارش ایرنا، مدیر نمایندگی دانشگاه المصطفی در روسیه و حوزه اوراسیا در سخنانی دراین آیین با گرامیداشت یاد امام‌خمینی (ره)، شهدای واقعه ۱۵ خرداد و حادثه بالگرد حامل رئیس‌جمهوری و همراهان به بررسی علت محبوبیت و بدرقه باشکوه آیت‌الله رئیسی و همراهان شهید وی پرداخت.
حجت‌الاسلام والمسلمین رسول عبداللهی که امامت موقت جمعه تبریز را نیز برعهده دارد،‌ در این آیین به سخنرانی پارسال خود در یک آیین برپا شده از سوی هیأت رزمندگان اسلام در این شهر اشاره کرد و گفت:‌ اندکی بعد از این مراسم،‌ آیت‌الله آل‌هاشم نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با من تماس گرفت و از مباحث طرح شده در این آیین تشکر کرد.
وی ادامه داد: من از شهید آیت‌الله آل‌هاشم پرسیدم که شما را در آن آیین ندیدم و ایشان پاسخ داد که من در میان مردم،‌ شنونده سخنان شما بودم.
عبداللهی خاطرنشان کرد:‌ آیت‌الله آل هاشم با مردم مهربان بود، به خانه آنها رفت و آمد داشت، حتی به خانه افراد بی نام و نشان می‌رفت و چتر حمایت او بر سر همه سلایق، جناح‌ها و قشرها در استان بود؛ به گونه‌ای که همه خودشان را به او نزدیک می‌دیدند، او به حدی با مردم مهربان بود که از روزهای نخست حضور در جایگاه امامت جمعه تبریز، نرده‌های جداکننده افراد در نمازجمعه را برچیدند.

نقل خاطره جالب از امام‌جمعه شهید تبریز در  آیین بزرگداشتی در مسکو

محبوبیت در دنیا، نتیجه تلاش برای رضایت الهی
این خطیب دینی با اشاره به بدرقه باشکوه آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان، آیت‌الله آل هاشم و دیگر شهدای سانحه هوایی بالگرد رئیس‌جمهوری از سوی مردم شهرهای مختلف ایران و ابراز احساسات دیگر کشورهای منطقه گفت: با توجه به آیات قرآن کریم، انسان‌هایی که در زندگی به دنبال جلب رضایت الهی هستند، در جامعه بشری به درجه بالایی از محبوبیت می‌رسند.
عبداللهی خاطرنشان کرد:‌ افرادی که از نزدیک با آیت الله رئیسی کار کرده‌اند، او را عالمی دینی یافتند که به دنبال رضایت خداوند بود. او طعم فقر و محرومیت را چشیده بود و هیچ گاه نمی‌خواست که از طبقه محرومان جامعه دور شود و ا زاین رو نسبت به مردم، متواضع و مهربان بود.
وی ادامه داد: ویژگی شاخص دیگر رئیس‌جمهوری به عنوان سید الشهدای خدمت، وزیر امور خارجه شهید مقاومت و سومین شهید محراب تبریز نیز این بود که آنها مردم را خوب می‌شناختند و از سوی دیگر، دشمن را؛‌ این همان ویژگی است که به حد اعلی در امام خمینی (ره) متبلور بود، شخصیتی که به محبوب ترین فرد در قرن بیستم تبدیل شد.
مدیر نمایندگی دانشگاه المصطفی در روسیه و حوزه اوراسیا همچنین گفت:‌ امام خمینی (ره) دشمن زمان خود و حیله‌های آن را شناخت و چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی، مرعوب دشمن نشد و ما امروز در آستانه چهاردهم خردادماه، سالروز ارتحال ملکوتی ایشان، یاد ایشان را گرامی می‌داریم و بر ادامه راه ایشان تأکید می‌کنیم.


عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، خبر سانحه بالگرد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی در فضای مجازی و محافل رسانه‌ای دست‌به‌دست شد و ۱۸ ساعت پس از جستجوی نفس‌گیر برای کسب اطلاع از وضعیت وی و همراهانش، سرانجام صبح دوشنبه ۳۱ اردیبهشت همزمان با روز میلاد هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، خبر عروج شهادت‌گونه هشتمین رئیس‌جمهور کشورمان اعلام شد.
آیت الله سید محمدعلی آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد از سرنشینان همراه آیت‌الله شهید رئیسی بودند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha