به گزارش خبرنگار ایرنا، این مراسم با حضور معاون رئیس جمهور قاضی زاده هاشمی، حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر تولیت استان حضرت عبدالعظیم(ع)مهدی باب الحوایجی فرماندار شهرستان ری و دیگر مدیران و مسوولان شهرستان ری در مسجد جامع آستان حضرت عبدالعظیم(ع)برگزارشد.
در این مراسم معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به منش و رفتار آیت الله رئیسی در خدمت رسانی به مردم گفت: رئیس جمهور محبوب و زحمت کش ما در خدمت رسانی به مردم به خصوص قشر ضعیف و مستضعف ذوب در خدمت بود و خالصانه برای خدمت به آنها تلاش می کرد و آخر هم مزد زحماتش شهادت در این راه بود.
وی رفتار رئیس جمهور شهیدمان را یک الگوی تمام عیار برای مسوولان خواند و اظهار داشت: برخوردهای آیت الله رئیسی گرم و صمیمانه بود. یعنی شما احساس غربت و دوگانگی نمیکردید و گوش شنوایی داشت. در یک دوره ای من نماینده مجلس خراسان بودم و او در قوه قضائیه مسئولیت داشت و بخصوص وقتی در آستان قدس بود و مسائل مردم را مطرح می کردیم، بدون دریغ همراهی می کرد.
وی افزود: وقتی آقای رئیسی به آستان قدس آمد، رویکرد و نگاه آستان به محرومان و حاشیه نشینها تغییر پیدا کرد وی برای خود، ماموریت تعریف کرد؛ هر چند ابلاغ رهبر معظم انقلاب بود اما روحیه آیت الله رئیسی هم این را می طلبید که مانوس با مستضعفان باشد.
قاضی زاده هاشمی گفت: عبارت سید محرومان به وی داده شد، واقعا عبارت درستی است، بی قرار مردم بود بیش از اینکه دلش بخواهد با مسوولان و پشت درهای بسته جلسه بگذارد. بیشتر، دلش می خواست در میدان باشد. یعنی حتی اگر وارد حوزه مسائل تولید می شد، با تولید کننده حرف می زد و از زبان او با مسائل روبرو می شد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: رئیسی از قبل هم، روحیه باز و مردمی داشت؛ صادق بود و اهل تعارف نبود و مواضع اجرایی و سیاسی او روشن بود.
وی افزود: شهادت یک پاداش است که خدا به شاگردان ممتاز می دهد و چون دوست دارد آنها را نشان دهد از آنها با مدال شهادت رونمایی می کند. آنهایی که به مقام رفیع شهادت می رسند، بعد از عمری مجاهدت است. مثل بچه های درسخوانی که یک عمر درس خواندند و در یک مجلس آنها را به عنوان نابغه دوران معرفی می کنند اما نابغه دوران خدا انسان های خدومی هستند که به خاطر اخلاص و جهاد خستگی ناپذیر و تلاش دائمی به نقطه ای می رسند که خدا می خواهد به تمام عالم بگوید فتبارک الله که می گفتم اینها هستند و به آنها مدال شهادت می دهد تا دیگران هم درس بگیرند و مانند اینها زندگی کنند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خدا در همه گروه ها و اصناف افرادی را قرار می دهد که حجت دیگران باشند. شهیدان محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر را هم بین دولتمرادن گذاشته بود تا معیار باشند. آیت الله رئیسی نیز به عنوان یک نماد دولتمرد مردمی، خاص، صادق، اهل ذکر و ولایتمدار و متعبد در مقابل خدا و امر ولی معیار شد و پاداش خود را دریافت کرد.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: رئیسی جامع صفات مختلف بود اما اخلاص این شخصیت بزرگ باعث شد تا اگرچه هنگامی که انسان از نظر مادی به مقام های گوناگون می رسد، موجب خودپسندی او را فراهم می کند اما آن چیزی که حریف وی نشده بود، به خاطر اخلاص و تعبدی بود که در مقابل خدا داشت و خود را کوچک می دانست. پست ها هیچ تاثیری بر روی وی نگذاشته بود و اخلاص وی دستگیر او شد. این تعبد باعث شده بود محبوب باشد و گره گشایی در کارهایش ایجاد شود.
وی تصریح کرد: با تمام فشارها، در دولت وی اتفاقات بزرگی در حوزه سیاست خارجی افتاد. ما تحریم بودیم و وی توانست در حوزه ارز کارهای بزرگی انجام دهد که به خاطر اخلاصی که داشت خدا به او کمک کرد و پایانش، ختم به چنین عروجی شد که خصلت هایش مورد تایید نائب امام زمان قرار گرفت و هر کسی به این جایگاه نمی رسد.
به گزارش ایرنا بالگرد حامل آیتالله رئیسی، رییس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از آیین افتتاح سد «قیز قلعهسی» در منطقه ورزقان استان آذربایجانشرقی دچار سانحه هوایی شد و وی به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی بن موسی الرضا (ع) به درجه رفیع شهادت نایل شد.
آیتالله آل هاشم نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجانشرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رییسجمهور بودند.
آیین تشییع رییسجمهور فقید با حضور کمنظیر مردم در استانهای آذربایجانشرقی، قم، تهران، خراسان جنوبی باشکوه تمام برگزار شد و روز سوم خرداد نیز پیکر رییسجمهور شهید با بدرقه میلیونی مردم استان خراسان رضوی در مشهد همراه شد و در حرم مطهر رضوی آرام گرفت.
نظر شما