به گزارش ایرنا از سازمان ملی استاندارد ایران، «مهدی اسلام پناه» امروز (شنبه) در گفتوگویی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی صدور نشان حلال در کشور است، گفت: طی یکهزار روز گذشته، توفیقاتی در همه حوزه های استاندارد بهویژه در بخش حلال حاصل شد که آن را مدیون شخصیت فقیه، عادل، قاضی شهید رئیسی هستیم که آگاهی کامل به موضوع حلال داشتند.
وی در ادامه با اشاره به توفیقات این سازمان در مجامع بین المللی، اظهار داشت: عضویت جمهوری اسلامی ایران در هیات مدیره «اسمیک» (موسسه استاندارد و اندازهشناسی کشورهای اسلامی)، ریاست کمیته کشاورزی این موسسه و عضویت در کمیته صادرکنندگان حلال با تمرکز بر دیپلماسی کیفیت، جایگاه حلال را در نظام حکمرانی کشور تثبیت کرد.
دبیر شورایعالی استاندارد از سه رقمی شدن صدور مجوزهای حلال در کشور خبر داد و افزود: عضویت در کمیته های تدوین استانداردهای بینالمللی در موسسه اسمیک که ۵۷ کشور مسلمان در آن عضویت دارند، این امکان را فراهم میکند که تصمیمات در تدوین استانداردهای حلال با تمرکز بر منافع صادرکنندگان محصولات حلال کشورمان گرفته شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به برگزاری همایش استاندارد حلال، بیانداشت: همایش استاندارد حلال برای نخستین بار در دولت مردمی سیزدهم و به منظور لزوم تبیین برنامه های ویژه از سوی سیاستگذاران، مدیران، تولیدکنندگان و بازرگانان در مقوله حلال، اهمیت مشارکت مردمی در حوزه حلال، بررسی ابعاد تجارت حلال در عرصه های بین المللی، تضمین حلیت، کیفیت، اصالت و سلامت محصولات حلال، همچنین اطمینان بخشی به مصرف کنندگان، جهش تولید از طریق توسعه فعالیتهای تولیدی و تجاری حلال و تحلیل پیوستهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در ابعاد مختلف برگزار میشود.
وی با بیان اینکه نشان ملی استاندارد ایران از مرزهای کشور عبور کرد، افزود: این سازمان با موفقیت های فنی در مجامع بین المللی تایید صلاحیت و همچنین موفقیت در عضویت اتحادیه بینالمللی اعتباربخشی آزمایشگاهی، امکان مراودات تجاری با بیش از ۱۶۰ کشور جهان را فراهم کرد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، نشان ملی استاندارد را نشانی با اصالت خواند که پس از پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران بیشترین تیراژ چاپ را در کشور به خود اختصاص داده و خواستار احترام، صیانت و اطمینان مردم به این نشان شد.
اسلام پناه، شهید رئیسی را رئیس جمهور محبوب مظلومان توصیف کرد که استانداردهای خدمت را با مولفههای علم پایه، غیرتبلیغاتی، عمل گرایی، میدانی بودن، تلاش خالصانه تدوین و شخصاً اجرا کردند و در واقع سطح کیفیت و استاندارد را در تراز یک مدیر عالی در تراز انقلاب اسلامی ارتقا دادند.
همزمان با برگزاری همایش استاندارد حلال؛ آزمایشگاه مرجع حلال در پژوهشگاه استاندارد نیز افتتاح می شود.
همایش استاندارد حلال با حضور اساتید حوزه، دستگاه دیپلماسی، متخصصان و صاحب نظران، تولیدکنندگان و پژوهشگران از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه تا ۱۱ و ۳۰ دقیقه صبح روز یکشنبه (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) در سالن «شهید صفاریان» واقع در کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران برگزار میشود.
نظر شما