به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، محسن محمدزاده اظهار کرد: ورودی تبعه خارجی از مرز نوردوز در سال ۱۴۰۱ به تعداد ۱۰۱ هزار و ۲۲ نفر بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۵۵ درصدی به ۱۶۱ هزار و ۶۷ نفر رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای معرفی جاذبههای گردشگری و تاریخی منطقه، اینفوتورهای متعددی برای آژانسهای گردشگری ارمنستان برگزار شده و این امر منجر به افزایش ورود مسافر خارجی از مرز نوردوز شده است.
وی، توسعه لجستیک مرز نوردوز و افزایش ارتباطات با فدراسیون گردشگری ارمنستان را از علل اصلی افزایش سفرهای ورودی مرز نوردوز دانست و بر استفاده حداکثری از ظرفیت کلیساهای جهانی سنتاستپانوس و چوپان برای جذب گردشگران ارمنی تاکید کرد.
محمدزاده با بیان اینکه سال گذشته زیرساختهای اطلاعرسانی در محدوده نوردوز برای هدایت مسافران ورودی به سمت جاذبههای تاریخی و ژئوپارک ارس تکمیل شد، اظهار کرد: ارمنستان کشوری گردشگرپذیر است و یکی از راهبردهای سازمان برپایی تورهای ترکیبی برای جذب گردشگران سایر ملیتهایی است که به ارمنستان سفر میکنند.
وی از تشکیل کمیته تخصصی جذب گردشگر خارجی با تمرکز بر کشورهای همسایه خبر داد و اعلام کرد: با تشکیل این کمیته، به دنبال ایجاد ارتباطات تخصصی، معرفی ظرفیتها و جاذبههای گردشگری و در نهایت حضور تعداد بیشتری از گردشگران خارجی در منطقه هستیم.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد ارس در شمال غرب کشورمان و در مجاورت جمهوری آذربایجان و ارمنستان قرار گرفته است و با وسعت ۵۱ هزار هکتار ۱۳۷ کیلومتر با تبریز فاصله دارد.
این منطقه آزاد در کنار ظرفیت های صنعتی و کشاورزی به جهت موقعیت طبیعی و دارا بودن آثار تاریخی مستعد رونق بخش گردشگری است .
نظر شما