به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف شهباززاده روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگاران گفت: پروندههای مورد اشاره با توجه به احراز تخلفهایی مانند احتکار، عرضه خارج از شبکه، قاچاق کالا، گرانفروشی، کمفروشی و صادر نکردن فاکتور از سوی واحدهای صنفی فعال در استان اردبیل از ابتدای سال جاری تاکنون تشکیل شده است.
وی با اشاره به انجام پنج هزار و ۶۹ مورد بازرسی از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی استان اردبیل در این مدت افزود: ارزش پروندههای تشکیل شده مربوط تخلفهای صنفی حدود ۸۳ میلیارد و ۷۹۶ میلیون ریال است که برای رسیدگی و صدور رای به تعزیرات حکومتی فرستاده شده است.
معاون نظارت و بازرسی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اظهار کرد: کارشناسان و بازرسان این ادارهکل در راستای ساماندهی و تنظیم بازار کالا و خدمات استان، نظارت بر عملکرد تمام واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی و تشدید برخورد با متخلفان و سودجویان را همچنان به صورت ویژه در دستور کار خواهند داشت.
وی یادآور شد: شهروندان در صورت مواجهه با هر گونه تخلف از سوی واحدهای صنفی در استان اردبیل میتوانند موضوع را با سامانه ارتباطی ۱۲۴ ادارهکل صنعت، معدن و تجارت درمیان بگذارند.
در حال حاضر بیش از ۵۰ هزار واحد صنفی در قالب ۱۱۶ اتحادیه صنفی و ۶ اتاق اصناف در نقاط مختلف استان اردبیل فعالیت دارند.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمالغربی ایران همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
نظر شما