به گزارش خبرنگار ایرنا، جمعی از هنرمندان شهرستان قرچک روز سهشنبه و همزمان با قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، با حضور در پل تاریخی باقرآباد، محل شهادت شهدای این قیام خونین، در قالب هنر بخشی از تاریخ وقایع انقلاب اسلامی و این قیام خونین را به نمایش گذاشتند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قرچک در حاشیه اجرای نمایشهای خیابانی به خبرنگار ایرنا گفت: هنرمندان متعهد ایران اسلامی از دیرباز تا کنون، با استفاده از زبان هنر، به وظیفهای که رهبر معظم انقلاب در لزوم ورود به جهاد تبیین عمل کرده و مفاهیم عمیق ارزشهای اسلامی را به مردم و علاقمندان منتقل کردهاند.
محمود برزگر اظهار داشت: قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ مردم دشت ورامین، هویت دینی و نمادی از ولایتمداری مردم این دیار است از این رو، هنرمندان این دیار همواره تلاش کردهاند تا این هویت را در قالبهای مختلف نقاشی، نگارگری، خطاطی و هنر نمایش به تصویر کشیده و ارزشهای آن را حفظ کنند.
وی تصریح کرد: همزمان با شصت و یکمین سالگرد قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم دشت ورامین، هنرمندان نمایش خیابانی شهرستان قرچک ۴ نمایش با عناوین "هاجر آشپز" به کارگردانی طیبه عقیق احسن، " من دوست دارم ایران را نجات دهم" به کارگردانی مرضیه ذاکری، " روایت قیام به کارگردانی احسان فلاحیان و نمایش " امواج" به کارگردانی میثم رمضانی را اجرا کردند.
وی افزود: این نمایشها با موضوع تاریخ قیام خونین ۱۵ خرداد، ارتحال امام راحل و دوران هشت سال دفاع مقدس در ۷ نوبت در بوستان ۱۵ خرداد و پل تاریخی باقرآباد، محل شهادت شهدای کفن پوش قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ به روی صحنه رفت که با استقبال دوستداران به هنر نمایش روبرو شد.
در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم دشت ورامین، سید مرتضی طباطبایی رفیعی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی، ابوالقاسم اردستانی، حسن خانی، امیرهوشنگ معصومشاهی و عزت الله رجبی به شهادت رسیدند.
قرچک شهرستانی تک بخشی است که با ۸ روستای دارای دهیاری، در ۳۰ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
نظر شما