حمید سالاری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: با توجهبه نقش مهم سامانههای نظارت تصویری در پایش و کنترل ترافیک جادهای، ضرورت ارتقا کمی و کیفی این سامانهها، متناسب با وضعیت عمومی راهها، در دستور کار اداره کل راهداری و حملونقل جادهای قرار دارد.
وی ادامه داد: در مجموع ۲۶ سامانه نظارت تصویری در طول راههای استان قم قرار دارند که طی سال گذشته نسبت به ارتقا کمی و کیفی آنها در قالب طرح تعویض و جایگزینی ۶ دستگاه اقدام شد.
وی یادآور شد: با توجه به تخصیص اعتبارات درخواستی، در سالجاری طرح خرید ۲۰ دستگاه سامانه جدید نظارت تصویری جهت تعویض با سامانههای قبلی اجرایی گردید.
رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان قم افزود: همچنین در قالب این طرح، چهار دستگاه سامانه نظارت تصویری جدید دیگر به مجموع دوربینهای نظارت تصویری در طول راههای استان اضافه و درمجموع به ۳۰ سامانه افزایش مییابند.
سالاری میزان اعتبار تخصیصی تهیه و جایگزینی ۲۴ دستگاه سامانه نظارت تصویری جهت راههای استان قم را بالغ بر ۱۲۸ میلیارد ریال بیان کرد و گفت: تمامی هزینههای اجرایی این طرح از محل درآمدهای سازمان راهداری و حملونقل جادهای تأمین شدهاست.
وی از ویژگیهای فنی سامانههای نظارت تصویری جدید را از زاویه دید مناسب، قابلیت دید در شب، وضوح بهتر و غیره اشاره کرد و تاکید کرد: سامانههای جدید مقایسه با دوربینهای قبلی کوچکتر و از قابلیت زوم دوبرابری برخوردارند.
سالاری افزود: سامانههای جدید، در برابر متغیرهای آبوهوایی مقاومت بیشتری داشته و از حجم کمتری برخوردارند و تلاش میشود تا پایان خردادماه بصورت کامل به اتمام برسد.
در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد.
استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهار راه فرعی است که از جمله آنان میتوان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.
نظر شما