مجموعه های معدنی آذربایجان شرقی به مسئولیت‌های اجتماعی عمل کنند

تبریز-ایرنا- دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز آذربایجان شرقی گفت: مدیران واحدهای معدنی استان باید به مسئولیت های اجتماعی خود عمل کنند و دستگاه های مسوول هم نظارت لازم و کافی داشته باشند.

به گزارش ایرنا، بابک محبوب علیلو روز شنبه در دیدار مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، بر نظارت بر وصول حقوق و عوارض دولتی و ایفای مسوولیت های اجتماعی از سوی معادن منطقه توسط سازمان صمت تاکید و اظهار کرد: دادستانی مرکز استان در این راستا همراه صمت است.

وی با اشاره به وسعت و گستردگی حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت، یادآور شد: کمتر دستگاه اجرایی و خدماتی به اندازه این اداره کل دارای حوزه ها و عرصه های متنوع و متعدد است که باید بر همین مبنا جدیت و حساسیت ها نیز ارتقا یابد.

محبوب علیلو مهم‌ترین موضوع حال حاضر جامعه را مربوط به مسایل و مشکلات اقتصادی دانست و ادامه داد: مشکلات اقتصادی از اصلی ترین و مهمترین مشکلات جامعه است که در این راستا باید در استفاده از ظرفیت‌های خدادادی بخش معدن به نحو مطلوب بهره مند شویم.

وی با تاکید بر لزوم ارائه راهکارهای عملی برای رفع موانع در حوزه معدن، گفت: اشتغال‌زایی، حفظ محیط زیست، وصول حقوق و عوارض دولتی معادن و بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته از جمله مواردی است که باید در این بخش مورد توجه جدی قرار گیرد.

محبوب علیلو توسعه و بالندگی در بخش معدن را از اهداف ویژه سازمان صمت برشمرد و اظهار کرد: علاوه بر وصول حقوق و عوارض دولتی معادن، این مجموعه باید پیگیر تحقق مسئولیت‌های اجتماعی معادن استان نیز باشد.

وی تفاوت قیمت محصولات مشابه، احتکار، گران‌فروشی، کم‌فروشی، عدم عرضه محصولات به بازار را مواردی دانست که فعالیت مضاعفی برای کنترل و مدیریت در این بخش را می طلبد و در عین حال گفت: استفاده از فناوری نوین در راستای نظارت و کنترل هوشمندانه این بخش باید مورد توجه قرار بگیرد.

محبوب علیلو به تاثیر آیین‌نامه‌های خلق‌الساعه و شرایط متغییر در امنیت سرمایه گذاران اشاره و اضافه کرد: باید متناسب با واقعیت‌های جامعه در این زمینه تصمیم گیری و تا حد توان از تولید داخل حمایت شود.

به گزارش ایرنا، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به برخی از واحدهای صنعتی راکد استان، گفت: تعدادی از واحدهای صنعتی راکد بدون حمایت دستگاه قضایی قابل احیا نیستند.

عبدالحمید سرتیپی یادآور شد: در این زمینه با کمک دادستانی مرکز استان توان بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید بیشتر می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha