محمدعلی آخوندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار تملک داراییهای سرمایهای و مابقی در بخش مسکونی، بلاعوض و معیشتی است.
وی بیان کرد: این میزان اعتبار با پیگیریهای مستمر و جدی تلفنی و حضوری استاندار خراسان جنوبی بر اساس مستندسازی کارشناسی و دقیق استان مصوب شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از تخصیص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اقدامات اضطراری در مناطق سیلزده استان در قالب تنخواه توسط وزارت کشور خبر داد و گفت: از این مبلغ ۵۵۰ میلیارد ریال در قالب اعتبارات تملک دارایی و ۱۵۰ میلیارد ریال هزینهای است.
وی افزود: از همان روزهای نخست دستگاههای متولی پای کار آمدند و در مناطق سیلزده برای رفع مشکلات مردم اقدامات اضطراری انجام دادند که با تخصیص اعتبار اضطراری توسط وزارت کشور اعتبار هزینه شده توسط دستگاهها پرداخت شد.
آخوندی اظهار کرد: در مدیریت سیل بهار امسال علیرغم کمبود امکانات از تمامی ظرفیتهای مردمی، بخش خصوصی و دولتی استفاده شد اما مشکلی که داریم تجهیزات امدادی در استان کم یا فرسوده است.
وی با اشاره به اینکه برای اولین بار پنج درصد اعتبارات تملک دارایی در شورای برنامهریزی استان برای بحران مصوب شد، بیان کرد: تخصیص این اعتبار کمک خوبی به مجموعه مدیریت بحران استان خواهد بود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: همچنین نامهای به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای تسریع مرمت قنوات فرستادیم که در صورت ورود این نهاد و مشارکت ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد ریالی روند مرمت قنوات خسارت دیده استان تسریع خواهد شد.
وی با بیان اینکه خسارت سیل به بخش کشاورزی استان ۱۲ هزار میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: تاکید شده که با توجه به خسارت زیاد سیل به این بخش اقدامات لازم برای جبران خسارت سیل انجام شود و این بخش را در اولویت تخصیص اعتبار قرار دادهایم.
نظر شما