به گزارش ایرنا از پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ فیروز کشیر روز دوشنبه در گفت و گویی درباره معرفی انواع پلاکهای غیرمجاز توضیح داد و افزود: اگر فردی خودروی خود را بفروشد پلاک فک میشود و به مدت ۶ ماه در انبار وجود دارد و اگر در این مدت فرد خودروی جدید خریداری کرد آن پلاک بر روی وسیله نقلیه جدید نصب میشود.
وی ادامه داد: برخی از پلاکهای غیرمجاز شامل پلاکهایی است که حسب آگاهی و اعلام قبلی فراجا و از تاریخ مشخص منسوخ میشوند و از آن تاریخ به بعد فاقد اعتبار میشوند. همچنین پلاکی که پیشتر در یک کشور دیگر بوده و به ایران وارد میشود، اگر تاریخ این پلاک که برای مدت زمان خاصی بوده به اتمام برسد این پلاک نیز غیرمجاز محسوب میشود.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: از جمله پلاکهای غیرمجاز دیگر این است که راننده در ارقام و اعداد آن دستکاری کرده باشد که این پلاک نیز غیرمجاز است و پلیس بیتفاوت از کنار این تخلف رد نمیشود. برخی نیز از پلاکهای تقلبی برای تردد استفاده میکنند که این موضوع نیز غیرمجاز است.
سرهنگ کشیر افزود: برخی نیز از پلاک دست نوشته بر روی خودروی خود استفاده میکنند که این اقدام تخلف و پلاک غیرمجاز است. البته با مراجعه به مراجع قضایی و تا تعیین تکلیف پلاک گم شده و با صدور مجوز این افراد میتوانند «پلاک دستنویس» داشته باشند اما بدون این مجوز این اقدام ممنوع است.
بدون پلاک، تردد نکنید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: خودروهای گذر موقت در مقایسه با خودروهای داخلی، خدمات زیادی نمیگیرند. خودروهای گذر موقت کارت سوخت هم دریافت نمیکنند. هیچ کس نمیتواند خودروهای گذر موقت را براند مگر فردی که در مجوز ذکر شده است.
سرهنگ کشیر اظهار کرد: ماده ۱۹ آییننامه راهنمایی و رانندگی به این موضوع اشاره دارد که همه کارخانههای سازنده و مونتاژ کارهای خودرو و موتورسیکلت موظف هستند تولیدات خود را پیش از ارایه به مردم و قبل از فروش با دستورالعمل و هماهنگی با پلیس راهور فراجا نسبت به شمارهگذاری اقدام کنند.
وی افزود: پلاک گذر موقت به پلاکی گفته میشود که مالک یک خودرو در یک کشور دیگر اقامت داشته و برای تردد، از کشور ایران قصد رفتن به یک کشور دیگر را دارد و یا اینکه میخواهد به صورت موقت در کشور ایران بماند، به این خودرو اصطلاحا پلاک گذر موقت داده میشود.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: به تازگی این پلاکهای گذر موقت برای برخی از افراد دردسرهایی را ایجاد کرده است که این افراد بدون مراجعه به متن قانون و عدم مشاوره با وکلا و یا عدم آگاهی، اقدام به خرید و فروش این خودرو ها با پلاک گذر موقت میکنند که مشکلاتی را هم درپی دارد.
سرهنگ کشیر افزود: پلاکهای گذر موقت در مقایسه با خودروهای داخلی خدمات زیادی دریافت نمیکنند. امکان دریافت کارت سوخت، خرید و فروش خودرو و واگذاری به افراد غیر را ندارند. تنها کسی که مجوز راندن و تردد با این خودروها را با مجوز گمرک دارد فقط خود راننده است که در کارت همان خودرو ثبت شده و مجوز آن نیز باید دارای تاریخ و اعتبار قانونی باشد وگرنه هیچ کس دیگر حق راندن خودروی با پلاک گذر موقت را ندارد و در صورت رویت این موضوع توسط پلیس خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل و به عنوان کالای قاچاق به مراجع قضایی معرفی میشود.
انسداد موقت ترافیکی خیابان آبشار در محدوده دره فرحزاد
رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با توجه به انسداد خیابان آبشار در حدفاصل انتهای بلوار سیمون بولیوار تا بزرگراه یادگار امام (ره) از فردا سهشنبه، شهروندان از محورهای جایگزین مانند بزرگراه هاشمی رفسنجانی (بزرگراه نیایش سابق) استفاده کنند.
سرهنگ مصطفی زینیوند اظهار کرد: خیابان آبشار در حدفاصل انتهای بلوار سیمون بولیوار تا بزرگراه یادگار امام از ساعت ۹ صبح روز سهشنبه ۲۲ خردادماه به مدت حدود ۱۰ روز مسدود خواهد شد.
به گفته وی، این انسداد مسیر که موجب قطع دسترسی بین مناطق ۲ و ۵ شهرداری تهران از طریق محور آبشار خواهد شد بنا به درخواست شهرداری تهران و در راستای اجرای پروژه احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد و استقرار تجهیزات و ماشینآلات برای احداث پل روگذر جدید به دهانه ۱۵ متر و ارتفاع ۹ متر بر روی این رود دره انجام میشود.
نظر شما