مهدی بابابی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر با تدابیر ایمنی اتخاذ شده، تعداد ساختمانهای بحرانی پایتخت از ۱۲۹ ساختمان به ۷۰ مورد کاهش پیدا کرده هر چند که هنوز از برنامه چهار ساله چهارم توسعه شهر تهران عقب هستیم.
وی در ادامه اظهار کرد: طبق تصمیمات اتخاذ شده قبلی، قرار بود موضوع ایمن سازی ساختمانهای بحرانی پایتخت از سوی شهرداران مناطق تا پایان سال ۱۴۰۲ تعیین تکلیف شود که هم اینک در حال انجام است.
بابایی ادامه داد: علاوه براین قرار بود تا تکلیف سالانه یک هزار ساختمان پرخطر در تهران مشخص شود که از سال گذشته این مهم محقق شده و شهرداران مناطق توانستهاند برای این تعداد ساختمان ناایمن تاییدیه ایمنی بگیرند.
این عضو شورای شهر با تاکید بر اینکه همچنان پیگیر وضعیت ایمن سازی ساختمانهای بحرانی و پرخطر تهران هستیم، ابراز امیدواری کرد که تا پایان تابستان امسال، تعداد بیشتری از ساختمانهای پرخطر و بحرانی، ایمن سازی شوند و تعدادشان تک رقمی شود.
رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران همچنین از اختصاص ردیف بودجه HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست است) به مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران طی سال جاری- ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: مقرر شد تا این ردیف بودجه به سازمانها، شرکتها و تمامی پروژههای سرمایهای و نیز نظارت بر عملکرد پیمانکاران در انطباق ایمنی در مناطق تهران اختصاص یابد.
وی بر حذف پیمانکارانی که عملکردشان با ایمنی انطباق ندارد تاکید کرد و یادآور شد: این افراد باید حذف شوند تا در اقدامات ساخت ایمنی لازم لحاظ شود.
این عضو شورای شهر اضافه کرد: پیگیری کاهش حوادث را وظیفه خود میدانیم و با رویکرد اقدامات پیشگیرانه امیدواریم این مهم مححق شود.
به گزارش ایرنا، برنامه چهارم توسعه شهرتهران به عنوان سند راهبردی و چشمانداز چهار ساله در جهت تحول و پیشرفت پایتخت با تمرکزِ قاطعانه بر پنج محور اصلی آلودگی هوا، حمل و نقل و ترافیک، ایمنی و مدیریّت بحران، هوشمندسازی و آسیبهای اجتماعی - فرهنگی با توجه ویژه به سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب به عنوان سیاستهای کلّی نظام و سند ملی آمایش سرزمین و نیز رویکرد به طرحهای تفصیلی و جامع شهر تهران تهیه و تدوین شده است.
ساختمانهای ناایمن؛ اماکنی هستند که از لحاظ سازه، تاسیسات و نیز مقابله با حریق از ایمنی لازم برخوردار نیستند. بر همین اساس تنها ساختمانهایی میتوانند تاییدیه ایمنی را از دستگاههای ذی ربط اخذ میکنند که از فاکتورهای لازم ایمنی برخوردار باشند.
HSE به معنای بهداشت (Health)، ایمنی (Safety) و محیط زیست (Environment) است که سه اصل اساسی در پایه ریزی قوانین بهداشت حرفهای هستند و به کمک آنها می توان از سلامت نیروی کار حفاظت کرد و سطح سلامت نیروی کار را ارتقا داد.
نظر شما