شهرداری اصفهان، تنها یکدهم از سهم عوارض آلایندگی خود را دریافت کرده است

اصفهان-ایرنا- رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شهرداری این کلانشهر، تنها یکدهم از سهم ۲۱ هزار میلیارد ریالی عوارض آلایندگی خود را دریافت کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد نورصالحی روز یکشنبه در یکصد و سی و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: در سه سال گذشته شهرداری اصفهان، تنها حدود ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی دریافت کرده است در حالی که بر اساس آمار و ارقام دست کم می‌بایستی ۲۱ هزار میلیارد ریال از این محل دریافت می‌کرد.

وی بودجه مصوب شهرداری در شورای اسلامی شهر را بالغ بر۵۰۰ هزار میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: تنها ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال این رقم سهم عوارض آلایندگی این کلانشهر بوده که تنها حدود ۴ هزارم درصد سهم بودجه شهرداری است.

نورصالحی خاطرنشان کرد: آلودگی هوای اصفهان بر حسب فصول مختلف مربوط به کارخانه‌ها و خودروهاست و ۲ سال پیش معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در سفر به اصفهان قول کمک ۵۰ هزار میلیارد ریالی برای اجرای خط ۲ مترو، تامین یک هزار دستگاه اتوبوس برقی و اعطای وام برای نوسازی ۲ هزار دستگاه تاکسی فرسوده در اصفهان را داد که تاکنون هیچیک از این وعده‌ها محقق نشده است که جای گلایه دارد.

وی اظهار داشت: ضروریست صنایع آلاینده بر اساس قوانین و بسرعت از شعاع ۵۰ کیلومتری کلانشهر اصفهان خارج شوند و باید تنها صنایع سبز در محدوده ۵۰ کیلومتری شهرها قرار گیرند و اصولا صنایع غیرسبز نباید تأسیس شوند.

رذئیس پارلمان شهری اصفهان همچنین با اشاره به انتخابات در شرف تکوین ریاست جمهوری گفت: مقدمات برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به بهترین شکل در سراسر کشور در حال اجراست و امیدواریم رئیس جمهوری انتخاب شود که ادامه دهنده راه دولت سیزدهم باشد.

به گفته وی، در انتخابات پیش‌رو، حضور حداکثری مردم و ملاک‌های اعلامی و سوابق انقلابی نامزدها اهمیت دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد. امیدواریم رئیس جمهوری انتخاب شود که ادامه‌دهنده راه دولت سیزدهم باشد و این شهید بزرگوار توقعات مردم از رئیس دولت آینده را بالا برد.

کاندیداها، وعده‌های غیرقابل تحقق ندهند

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در نطق میان دستور یکصد و سی و هفتمین جلسه علنی این نهاد با اشاره به اینکه کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نباید وعده‌های غیرقابل تحقق بدهند، خاطرنشان کرد: بر اساس اصول هفتم و یکصدم قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا ارکان تصمیم گیری کشور هستند و قوه مجریه ، مجری قوانین مصوب این ۲ نهاد است و نمی‌تواند خود نصبت به وضع قانون اقدامی کند.

عباس حاج‌رسولی‌ها اضافه کرد: رسانه ملی باید در مدیریت مناظره‌های نامزدها پرسش‌هایی مطرح نکند که اصولا وظیفه رییس جمهور است و جایگاه قانونگذاری مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا را تحت شعاع قرار دهد.

وی تاکید کرد: مدیریت بسیاری از امور در بیشتر نقاط جهان بر عهده شورای شهر است و بعنوان نمونه در دنیا آموزش و پرورش در اختیار شوراهای محلی است و اگر این حوزه به مدیریت شهری واگذار شود می‌توان با نیروهای خوب و مدیریت محلی، هزینه‌های این عرصه را تا میزان ۵۰ درصد کاست.

حاج‌رسولی‌ها خاطرنشان کرد: امروز بیش از۲۰ درصد از سفرهای درون شهری مربوط به مدارس است و اگر مدیریت شهری در این سال‌ها در مناطق مختلف مدرسه می‌ساخت، می توانست بخش مهمی از سفرهای درون شهری را کاهش دهد.

وی اظهار داشت: از دولت بعد می‌خواهم بابی را باز کند تا زمینه استفاده از ظرفیت ۱۲۰ هزار عضو شورای شهر و روستا در سراسر کشور برای مشورت در امور اجرایی کشور گشوده شود.

کلانشهر اصفهان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت و ۱۵ منطقه شهرداری دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha