دو گام دولت سیزدهم برای توسعه بانکداری قرض‌الحسنه

تهران- ایرنا- توسعه بانکداری قرض‌الحسنه به عنوان راهکاری برای دسترسی بیشتر مردم به تسهیلات خرد و رفع نیازهای ضروری، کمک به دانش بنیان ها و کسب و کارهای خرد یکی از مهمترین رویکردهای دولت سیزدهم بوده است.

به گزارش ایرنا از وزارت اقتصادی، تصویب اساسنامه نمونه بانک‌های قرض‌الحسنه در آبان ماه سال ۱۴۰۲ در شورای پول و اعتبار یکی از گام‌هایی است که در این راستا برداشته شد.

افزایش سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه نیز گام دیگری است که در راستای دسترسی بیشتر مردم به تسهیلات خرد انجام شد.

بر این اساس افزایش سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه در بانک‌های قرض‌الحسنه مهر ایران و رسالت در فروردین ماه سال گذشته توسط بانک مرکزی ابلاغ شد و بر اساس آن برای اشخاص حقیقی از ۲ میلیارد ریال به ۳ میلیارد ریال و افزایش این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۴ میلیارد ریال تعیین شد.

این افزایش سقف برای شرکت‌های حقوقی یعنی کسب‌وکارهای خرد و دانش‌بنیان، از ۵ میلیارد ریال به ۷.۵ میلیارد ریال و در سال ۱۴۰۳ به ۹ میلیارد ریال بوده است.

در همین حال افزایش سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه در بانک‌های غیرقرض‌الحسنه نیز در مهر ماه سال گذشته توسط شورای پول و اعتبار ابلاغ شد که بر اساس آن برای اشخاص حقیقی از ۵۰۰ میلیون ریال به ۳ میلیارد ریال و برای شرکت‌های حقوقی با سپرده‌گذاری (کسب‌وکارهای خرد و دانش‌بنیان) به ۷.۵ میلیارد ریال انجام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha