به گزارش ایرنا، شاید بتوان گفت هیچ کس نیست که چندسالی زندگی کرده باشد و طعم تلخ سردرد را نچشیده باشد. این بیماری از شایعترین مرض هاست. در بسیاری از موارد نیز خوشخیم است و نیاز به درمان خاصی ندارد. میتوان کمی صبور بود تا از شدت آن کاسته شود یا با توصیه پزشک دارویی مصرف کرد و از شر آن خلاص شد.
اما در مواردی نیز سردردها بسیار شدید است و امان صاحب آن درد را میبرد. این جور سردردها نیاز به بررسی بیشتر دارد، چرا که ممکن است از وجود بیماریهایی نظیر میگرن یا تومور مغزی حکایت کند. در هر صورت درمان سردرد بسته به عامل ایجاد آن متفاوت است.
شاید بتوان گفت ۹۸ درصد سردردها قابل بهبود و به عبارتی خوشخیم هستند
به اعتقاد متخصصان، سردرد ها به دو گروه اولیه و ثانویه تقسیم میشود. اولیهها عبارتند از میگرن، سردرد خوشهای و سردرد مزمن روزانه. ثانویهها هم علل گوناگون و متنوعی دارند. قسمت عمدهای از سردردها نیز عصبیاند. شاید بتوان گفت ۹۸ درصد سردردها قابل بهبود و به عبارتی خوشخیم هستند. باقی نیز به عللی چون تومور مغزی یا ضایعه مغزی به وقوع میپیوندند.
سردردهای مزمن و شدید را باید جدی گرفت و حتما باید از خوددرمانی پرهیز کرد.
مونا حقیقی پزشک و متخصص طب ایرانی درباره سردرد می گوید: سردرد شایعترین بیماری مغز و اعصاب است و به طور کلی به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم میشود.
وی میافزاید: سردردهای اولیه، ناشی از مشکلاتی در بافت مغز هستند در حالی که سردردهای ثانویه به دنبال مشکلاتی مانند ضربه، تومور، عفونت یا مشکلات عروقی رخ میدهند.
حقیقی تاکید میکند: در صورت بروز هرگونه سردرد شدید یا مداوم، مراجعه به پزشک ضروری است.
نظر شما