به گزارش روز دوشنبه ایرنا از این خبرگزاری، نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد باوجود کاهش قیمت کارخانه ها، تقاضا با سرعت بیشتری رو به کاهش است و فعالیتهای تولیدی سراسر منطقه یورو در ماه گذشته بدتر از قبل شده است.
شاخص PMI (Purchasing Managers' Index) (که شامل زیرشاخصهایی از جمله بازده تجاری، سفارشهای جدید، اشتغال، هزینهها، قیمتهای فروش، صادرات، فعالیت خرید) است نشان میدهد که میزان تولید کارخانهها از ۴۷.۳ در ماه مه (فروردین و اردیبهشت) به ۴۵.۸ در ماه ژوئن (اردیبهشت و خرداد) رسیده است.
براساس این شاخص، وضعیت برای همه کشورهای منطقه یورو به جز ایتالیا در ماه ژوئن بدتر شده است.
سایرس د لا روبیا اقتصاددان ارشد بانک تجاری هامبورگ در این زمینه گفت: ما به دنبال آن هستیم تا این وضعیت را بیشتر به عنوان یک ضربه موقت ببینیم تا نشانهای از یک رکود طولانیمدت.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: کاهش تولید با وجود کم شدن قیمتها توسط کارخانهها برای چهاردهمین ماه متوالی رخ می دهد ضمن آنکه کاهش در ماه ژوئن نسبت به ماه های گذشته شدیدتر بوده است.
د لا روبیا در ادامه اضافه کرد: اینکه سفارشهای جدید با سرعتی شتابان در حال کاهش هستند، بسیار ناامیدکننده است.
به گزارش ایرنا، در پی آغاز جنگ در اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) و وضع تحریم های گسترده از سوی غرب علیه روسیه، اروپا به دلیل وابستگی به منابع انرژی مسکو با وضعیت کم سابقه اقتصادی روبرو گردید و با بحران انرژی شدیدی روبرو شد.
نظر شما