مدیرکل تعاون مازندران: تسهیلات پرداختی به مشاغل خانگی ۲۵ برابر رشد داشت

ساری – ایرنا – مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از رشد ۲۵ برابری میزان تسهیلات پرداختی به مشاغل خانگی این استان خبر داد و گفت: در سال گذشته در مجموع یکهزار و ۵۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل خانگی پرداخت شد.

علی باقری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حالی که در طی سال های ۹۸ و ۹۹ در مجموع ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل خانگی مازندران پرداخت شد، این میزان در سال ۱۴۰۰ با چند برابر افزایش به ۶۰۰، در سال ۱۴۰۱ به ۹۱۷ و در سال گذشته نیز به یکهزار و ۵۴۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی همچنین از افزایش صدور مجوزهای مربوط به مشاغل خانگی در طی سالهای اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: در حالی که در سال ۹۹، یکهزارو ۲۱۷ و در سال ۱۴۰۰ نیز ۲ هزار و۴۰۳ مجوز مشاغل خانگی در این استان صادر شده بود، اما این میزان در سال ۱۴۰۱ در مجموع ۶ هزار و ۵۴۰ و در سال گذشته نیز به هشت هزار و ۶۵۵ مجوز افزایش یافت که این امر بیانگر توجه دولت در حمایت از کسب و کارهای کوچک است.
وی همچنین از کاهش مدت زمان صدور مجوزهای خانگی در این استان خبر داد و اظهار کرد: مدت زمان صدور مجوزهای مشاغل خانگی از ۱۲ روز در سال ۹۹ و به پنج روز در سال ۱۴۰۰، در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ به سه روز کاهش یافته است.

مدیرکل تعاون مازندران: تسهیلات پرداختی به مشاغل خانگی ۲۵ برابر رشد داشت

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از تخصیص حدود ۱۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات ویژه اشتغال مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی خبرداد و تصریح کرد: با هدف حمایت از طرح های اشتغالزایی، از محل جزء چهار بند "ب" تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ۱۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به مددجویان زیرپوشش این دو نهاد حمایتی و خدماتی استان تخصیص یافت.

باقری با اشاره به آغاز به کار سامانه جست و جوی شغل در مازندران، جست و جوی شغلی کارجویان، ثبت رزومه کارجویان، ثبت فرصت شغلی توسط کارفرما، یافتن نیروی کار مناسب توسط کارفرما، نیاز سنجی بازار کار و هدایت کارجویان برای کسب آموزش های فنی و حرفه ای و افزایش معارت را از جمله اهداف راه اندازی این سامانه ذکرکرد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha