افزایش پایداری شبکه برق جنوب تهران

تهران- ایرنا- قائم‌مقام و معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی گفت: واحد مقیاس متوسط و جدید نیروگاه ری تا نیمه مردادماه امسال برای افزایش پایداری شبکه برق جنوب تهران و بهبود تراز تولید و مصرف وارد مدار می‌شود.

به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، مهران گلابکش در جریان بازدید از روند ساخت واحدهای جدید نیروگاه ری افزود: در راستای بهبود تراز تولید و مصرف برق استان تهران، تأمین برق مطمئن و پایدار و کمک به پایداری شبکه برق جنوب تهران، پروژه احداث دو واحد مقیاس متوسط و نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس F ری در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در پروژه نیروگاه کلاس اف ری با جمع‌آوری واحدهای گازی کم‌بازده و قدیمی موجود در این نیروگاه یک بلوک سیکل ترکیبی هزار مگاواتی احداث خواهد شد که با بهره‌برداری از واحدهای راندمان بالا در این پروژه علاوه بر افزایش ظرفیت تولید نیروگاه، ثمرات زیست‌محیطی فراوانی را به همراه خواهد داشت.

گلابکش با اشاره به اینکه پس از تحویل زمین پروژه به مپنا عملیات اجرایی نیروگاه به‌زودی آغاز خواهد شد، گفت: همچنین جهت اتصال واحدهای نیروگاه سیکل ترکیبی به شبکه برق کشور، پروژه احداث پست ۲۳۰ کیلوولت GIS ری در دست احداث است که با اتمام فعالیت‌های ساختمانی نیروگاه، عملیات نصب و راه‌اندازی تجهیزات به‌زودی آغاز خواهد شد.

قائم‌مقام و معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی با بیان اینکه امسال امکان برق‌دار کردن پست GIS نیروگاه فراهم خواهد شد، گفت: تجهیزات پست ری شامل چهار فیدر نیروگاهی، ۶ فیدر خط انتقال و سه فیدر ترانسفورماتور به همراه LCCهای مربوطه در اقدامی کم‌سابقه طی دو دهه اخیر توسط یکی از سازندگان معتبر اروپایی تأمین و در سال گذشته وارد کارگاه ری شده است.

گلابکش به اجرای طرح نیروگاه مقیاس متوسط ری اشاره کرد و افزود: این پروژه نیز شامل دو واحد ۴۲ مگاواتی است که واحد نخست آن هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۶۲ درصدی در حال اجراست و بر اساس پیش‌بینی صورت‌گرفته در نیمه مردادماه امسال وارد مدار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بخش اعظم تجهیزات این واحد از محل تولید داخل و با بهره‌گیری از توان متخصصان و کارشناسان داخلی تأمین شده است، ادامه داد: زمین محل احداث واحد دوم نیز تسطیح و خاک‌برداری شده و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha