مسئولیت پذیری اجتماعی به منزله رواج خوبی‌ها در جامعه است

اراک - ایرنا - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: مسئولیت‌پذیری اجتماعی یعنی اینکه چه رفتاری داشته باشیم که خوبی‌ها را در جامعه گسترش و بدی‌ها کاهش یابد و این مهم در تمام ملل و ادیان پذیرفته است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام مصطفی فرخی عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در اراک، افزود: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و به مردم به خوبی معرفی شود، همه متوجه می‌شوند که یک عاملی است که کمبود آن آزار دهنده است و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی را افزایش می‌دهد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله جهانی است و شاید نامش متفاوت است و در دیگر کشورها به عنوان مسئولیت پذیری اجتماعی دنبال می‌شود.

حجت‌الاسلام فرخی اظهار کرد: هرکسی که کاری کند یا ایده‌ای دهد که زندگی مردم دچار رفاه شود، امر به معروف است و جلوی هر ضرری که گرفته شود نیز نهی از منکر است.

وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر ۲ واجب عقلانی و جهانی است که در جامعه به خوبی برای مردم تبیین نشده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی افزود: رسانه‌ها در آگاهی بخشی این مهم نقش موثری دارند.

وی اظهار کرد: امر به معروف یعنی خیرخواهی و انسان دوستی و بدون آموزش صحیح، کامل و فراگیر هرگز این مهم در جامعه نهادینه نمی‌شود و نیاز به آموزش گسترده وجود دارد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی ادامه داد: بدون گسترش روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر هیچ حکومتی نمی‌تواند آسیب‌های اجتماعی را از بین ببرد.

حجت‌الاسلام فرخی گفت: برقراری ارتباط مردم با مسئولان یکی از کارهای ستاد است و در این راستا اقدامات موثری صورت گرفته است.

وی گفت: شورای امر به معروف و نهی از منکر در ۹۰ دستگاه اجرایی، بانک‌ها و دانشگاه‌های شهرستان اراک تشکیل و به سایر شهرستان‌های استان مرکزی نیز ابلاغ شده است.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha