محمد علی رحیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تأمین و توزیع مرغ و گوشت قرمز منجمد بین هیاتهای مذهبی در ماه محرم در استان در سه مرحله انجام می شود که مرحله اول تا ۱۲ محرم، مرحله دوم در روزهای منتهی به اربعین و مرحله سوم در روزهای آخر ماه صفر خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۶۲۰ تن گوشت مرغ منجمد و ۲۰۰ تن گوشت قرمز برای این منظور تدارک دیده شده است بیان کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته توزیع حدود ۵۰ تن گوشت مرغ منجمد از منابع ذخیرهسازی شرکت و ۲۰ تن گوشت قرمز منجمد انجام شده است.
رحیمی اظهار کرد: افراد با در دست داشتن معرفی نامه از تبلیغات اسلامی میتوانند با مراجعه به مباشر جهت دریافت گوشت مورد نیاز هیاتهای مذهبی و مساجد در ماه محرم اقدام کنند.
وی افزود: تأمین و توزیع گوشت قرمز از طریق مباشرین توزیع فرآوردههای خام دامی بین هیاتهای مذهبی در نقاط مختلف استان پیش بینی و مقرر شده هیاتهای مذهبی در خصوص تأمین فرآوردههای گوشتی با معرفی سازمان تبلیغات اسلامی به فروشگاههای معین در استان مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، مُحَرَّمُ الحَرام، اولین ماه سال هجری قمری است. دلیل نامگذاری این ماه، حرام بودن جنگ در آن ذکر شده است، واقعه کربلا که منجر به شهادت امام حسین (ع) و یارانش شد در ماه محرم سال ۶۱ هجری قمری اتفاق افتاد و مسلمانان اهل تشیع هر سال از ابتدای این ماه سوگواری میکنند.
نظر شما