حجت الاسلام موسی فتوحی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بخشی از حوادث روی داده در سیل مذکور به دلیل ایراداتی است که وجود داشته مثلا اگر دیوارکشی صورت گرفته باید ملاحظات سیل نیز در منطقه انجام میگرفته است.
وی گفت: اکنون علاوه بر سازمان بازرسی، دادستانی نیز درباره کسانی که احیانا در خصوص سیل مرتکب خطایی شده اند پرونده کیفری تشکیل داده و اعلام جرم کرده است و گروهی دیگر نیز در دادسرا کار پژوهشی در این خصوص انجام می دهند.
بازرس کل خراسان رضوی بیان کرد: به آن قسمتی که مربوط به ترک فعل بوده و یا کسی وظیفه خود را انجام نداده در دادسرا رسیدگی می شود، لذا پرونده ای از ناحیه دادسرا درباره سیل تشکیل شده و بخش اولیه گزارش آن در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال در روزهای آخر اردیبهشت ارایه شده است.
فتوحی به موضوع آسیب شناسی مساله سیل نیز اشاره کرد و گفت: البته این میزان بارندگی مشهد در سال های گذشته بی سابقه بوده و بارش های اردیبهشت ماه مشهد قابل توجه بوده است.
وی افزود: از طرف دیگر به عنوان نمونه کانال های زیر پل «انقلاب» مشهد پاسخگوی تخلیه آب جمع شده سیل نبود، که اگر پاسخگو بود آن مقدار آب زیر پل جمع نمی شد.
بازرس کل خراسان رضوی اضافه کرد: برخی دستگاه ها پاسخ هایی هم داده اند، مثلا آب منطقه ای گفته که موضوع جلوگیری از سیل در این منطقه شهری متوجه شهرداری است و شهرداری عنوان کرده که ارتش هنوز این منطقه را به طور کامل به ما واگذار نکرده است و در نهایت دستگاه ها هر کدام پاسخی داده اند.
بهار امسال بارشهای تندری همراه با تگرگ و وقوع سیلاب، مناطق مختلف شهری و روستایی خراسان رضوی را فرا گرفت که افزون بر ۲۰۶ هزار میلیارد ریال به بخشهای کشاورزی و زیربنایی استان خسارت زد همچنین در جریان سیل ۲۶ اردیبهشت ۱۰ نفر در مشهد و فریمان جان باختند.
بازرسی خراسان رضوی پارسال ۳۴۴ گزارش در خصوص تخلفات دستگاه های اجرایی و عمومی استان صادر کرد که در جریان آن ۴۳ نفر از کارکنان و مدیران اجرایی استان مجرم شناخته شدند.
نظر شما