به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در این آیین اظهار داشت: برای اجرای این پنج مرکز درمانی که در شهرهای شهرکرد، بروجن، سامان، شلمزار و اردل احداث میشود به بیش از چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که اعتباری معادل یک سوم اعتبارات عمرانی سالانه استان است.
علی حیدری افزود: برای دریافت مجوز این پنج مرکز درمانی تلاش ویژهای به کار گرفته شد و با وجود اینکه برای تامین زمین در شهرستانها با چالشهای زیادی روبرو بودیم و در برخی شهرها از جمله اردل بارها مراسم کلنگزنی انجام شده بود اما هیچ یک از این مراکز وارد عملیات اجرا نشد تا به همت دولت سیزدهم این مهم محقق و اجرایی شد.
وی تصریح کرد: تنها مطالبه عمرانی در بخش تامین اجتماعی استان که هنوز بر زمین مانده است ورودی بیمارستان امام علی(ع) فرخشهر است که امید میرود این موضوع نیز به زودی حل و فصل شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر تحویل به موقع درمانگاههای جدید استان، اظهار داشت: با توجه به نیاز مبرم استان به این مراکز درمانی انتظار میرود این پنج مرکز در مهلت ۱۸ ماهه که برای آن تعیین شده است تکمیل و واگذار شود.
رشد ۱۰۰ درصدی تعداد مراکز درمانی تامین اجتماعی در دولت سیزدهم
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین گفت: از حدود یک میلیون نفر جمعیت استان، ۵۲ درصد آن زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
مصطفی فلاحی افزود: تامین اجتماعی یک بیمارستان و پنج مرکز درمانی در شهرهای بروجن، شهرکرد، فارسان و لردگان دارد که با احتساب پنج مرکز درمانی جدید که عملیات اجرایی آن از امروز آغاز شد میتوان گفت که تعداد مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان در دولت سیزدهم از رشد ۱۰۰ درصدی برخوردار شده است.
وی با بیان اینکه برای تکمیل پنج مرکز درمانی تامین اجتماعی استان مهلت ۱۸ ماهه تعیین شده است، تصریح کرد: تمام توان خود را به کار گرفته که تا پایان سال آینده این مراکز افتتاح شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان از مناطق محروم کشور در حوزه درمان است، اظهار داشت: با این وجود بخشی از این محرومیت در دولت سیزدهم برطرف شد و طی ۲ سال اخیر یک هزار میلیارد ریال در حوزه ساختوساز، ۳۰۰ میلیارد ریال برای هزینه خرید تجهیزات بیمارستانی و پنج هزار میلیارد ریال برای تامین زمین اختصاص داده شد.
به گزارش ایرنا، امروز همچنین در بیمارستان امام علی(ع) فرخشهر بخشهای انبار عمومی، آشپزخانه و واحد تغذیه، سیستم تهویه تاسیسات و موتورخانه و کلینیک دندانپزشکی افتتاح و بهرهبرداری شد.
چهارمحال و بختیاری در بخش درمان مستقیم تامین اجتماعی یک بیمارستان و پنج مرکز درمانی در شهرهای شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان دارد.
بیمارستان تامین اجتماعی امام علی (ع) فرخشهر ۷۶ درصد اشغال تخت دارد و از بیمارستانهای مطرح کشور در بخشهای مختلف بهشمار میرود.
نظر شما