ابوترابی‌فرد: حمله پهپادی یمن هشداری به صهیونیست‌ها بود

تهران ـ ایرنا ـ خطیب نماز جمعه تهران گفت: حمله یمن به تل‌آویو هشداری برای پایان تجاوزات حیوانیِ درندگان صهیونیست به مردم غزه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام‌ سید محمدحسن ابوترابی‌فرد در خطبه های این هفته نماز جمعه تهران که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد با اشاره به حمله پهپادی یمن در تل آویو، گفت:در ساعت های نخست امروز سخنگوی نیروهای مسلح یمن از اصابت پهپاد مدرن و راهدار گریز یمنی که به دست توانای جوانان عالم و پرانگیزه یمن ساخته شده است به قلب تل آویو، خبر داد. این فرزندان اقتدار آفرین پیامبر اعظم در طول ماه هایی که در برابر تجاوزهای دنیای استکبار به سرکردگی آمریکا ایستادند، برای امت اسلام حیثیت و آبروی دیگری خلق کردند.

 حمله یمن به تل‌آویو هشداری برای پایان تجاوز بود

وی افزود: این پهپاد اقتدار آفرین در فاصله نزدیک به سفارت آمریکا فرود آمد و هشداری برای پایان تجاوزات حیوانیِ درندگان صهیونیست‌ به خواهران و برادران ما در غزه است که جان همه ما فدای قدم‌های استوار آنان باد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران همچنین به برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی اشاره و خاطر نشان کرد: این انتخابات در اوج رقابت، سلامت و امنیت برگزارشد. تمام ظرفیت ها در این میدان باشکوه و اقتدار آفرین حضور یافتند.برگزاری شایسته انتخابات با هدایت رهبری معظم و مدیریت شایسته سرپرست هوشمند و متعهد ریاست جمهوری و انتقال متین قدرت از دولتی به دولت دیگر با گرایش سیاسی متفاوت بسیار ارزشمند و درخور تحسین بود و برای ملت عزیز نیز اقتدار آفرین است.

حجت الاسلام ابوترابی‌فرد با بیان اینکه برای ملت بزرگ ایران و جوانان، امید آفرین و نشاط افزا است، تصریح کرد: بدون تردید این انتخابات از عوامل مهم و کلیدی افزایش سرمایه اجتماعی محسوب می‌شود. این رویداد مهم که حکایت از ظرفیت استثنایی نظام جمهوری اسلامی ایران دارد، رشد و بالندگی ملت ما را در شرایطی به نمایش گذاشت که شاخص‌ها کلان اقتصادی حکایت از شرایط سخت مردم دارد و دشمنان ملت ایران که استقلال و عزت مردم را بر نمی تابند جنگی همه جانبه و پیچیده و ترکیبی را بر ملت عزیز تحمیل کردند.

ملت ایران در انتخابات حماسه بزرگی خلق کردند

وی خطاب به مردم ایران، تاکید کرد: در این شرایط شما این حماسه بزرگ را خلق کردید. منافع ملی و شرایط اقتصادی کشور اقتضا می کند که تا همگان به ویژه نامزدهای انتخابات و هواداران جوان و پر انگیزه آنها و رسانه ها و نخبگان علمی و سیاسی با الهام از پیام تبریک پرمعنای رهبر انقلاب به ملت عزیز و رئیس جمهور منتخب با نیک اندیشی و همکاری رفتارهای رقابتی دوران انتخابات را به هنجارهای رفاقتی تبدیل کنند و با اتخاذ مواضع مثبت و در اختیار قرار دادن سرمایه فکری و مدیریتی خود به یاری دولت چهاردهم بشتابند.

خطیب نماز جمعه تهران در توصیه‌ای به «مسعود پزشکیان» و تیم او، گفت: رئیس دستگاه اجرایی کشور و همکاران عالم و مومن آن که به یاری خدا انتخاب می شوند، با برنامه ریزی شایسته امکان استفاده شایسته از این ظرفیت ارزشمند و شتاب دهنده را فراهم کنند. آقای پزشکیان در مناظرات و گفت وگوهای انتخاباتی خود نقشه راه را در مدیریت دستگاه اجرایی کشور تبیین و به درستی بر اهمیت و ضرورت تلاش برای فراهم آوردن بستر اجماع نخبگان علمی و سیاسی در راستای اجرای شایسته سیاست ها کلی نظام تاکید کرد.

وی در تبیین اولین نکته خود، اظهار کرد: سیاست ها کلی با عنایت به منبع قانونی در قانون اساسی، فرآیند تولید و محتوا و جایگاه استثنایی مرجع صادر کننده یعنی رهبری معظم انقلاب از منزلت بالایی در نظام حقوقی ما برخوردار است. این سیاست ها دارای جایگاه فاخری است. سیاست ها کلی نقشه راه برای دستیابی به آرمان ها و اهداف تعریف شده در قانون اساسی است.

حجت الاسلام ابوترابی‌فرد با اشاره به اینکه سیاست ها کلی، چارچوب جهت گیری کشور در تمام عرصه های حکمرانی را تعریف می کند، تاکید کرد: رهبر انقلاب در سال ۱۳۸۱ در دیدار رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند: مسئله انضباط در کشور از لحاظ سیاست ها و هندسه عمل و اجرا وابسته به سیاست ها است. اگر سیاست ها کلی نظام در جایی تدوین، تثبیت و توزیع نشود دچار مشکل می‌شود. وقتی سیاست‌ها مشخص شد هندسه کلی حرکت نظام در مسیر کلی معین شده است.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور منتخب بارها تاکید کرده که هدف دولت چهاردهم فراهم کردن زمینه تحقق و اجرای سیاست ها کلی است، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب با اشراف کامل می‌فرمایند مهم ترین وظیفه رهبری نظام در قانون اساسی تنظیم سیاست ها کلی نظام است، از این رو باید این سیاست ها در جایگاه خود قرار بگیرد و قوای سه گانه، دستگاه های اجرایی و همه نهادها و نیروهای مسلح و نهادهای امنیت آفرین ـ همه در چارچوب سیاست‌ها کلی حرکت خود را تنظیم کنند ـ و برنامه ریزی آنها هم برای اجرای سیاست ها کلی نظام باشد.

نهادهای علمی راه اجرایی شدن سیاست‌های کلی نظام را هموار کنند

خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: مسئله مهمی که به نظر می رسد باید مورد مطالعه قرار گیرد، تبیین دقیق و جامع علل اساسی بر زمین ماندن بسیاری از سیاست ها کلی نظام است. باید نهادهای علمی و پژوهشی این مسئله را در دستور کار خود قرار دهند و راه را برای اجرایی شدن سیاست ها کلی هموار کنند.

حجت الاسلام ابوترابی‌فرد در پایان سخنان خود در خطبه دوم گفت: امیدواریم دولت چهاردهم از تمام ظرفیت نخبگانی و مدیریت کشور برای فهم دقیق این موانع و برنامه ریزی برای رسیدن به نقشه راه تحقق سیاست ها کلی نظام دست پیدا کند.

دفاع مقدس محصول مدرسه عاشورا است

وی همچنین در خطبه اول نماز جمعه تهران با بیان اینکه شما برادران و خواهران و سوگواران را به شناخت عاشورا و گام برداشتن در راهی که مدرسه رسالت و امامت فراروی بشر تعریف کرده است، توصیه می‌کنم، گفت: شناخت راهی که مدرسه عاشورا برای جامعه بشری و انسانی تعریف کرد.

وی‌افزود: اگر این مدرسه نبود امروز جامعه انسانی از معارف حیات بخش قرآن کریم محروم بود. اگر حرکت عظیم عاشورا نبود دستگاه آلوده به ستم و جنایت اموی تمام دستاوردهای حرکت عظیم پیامبر اعظم را پایمال می‌کرد.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه شخصیت‌های برجسته زیادی در حول شخصیت اباعبدالله(ع) اجتماع کرده بودند، خاطر نشان کرد:  یکی از آن شخصیت‌ها «زهیر» است. در آستانه ورود به کربلا حضرت اباعبدالله(ع) به تحولات اشاره کردند که مومن باید آماده شهادت در راه خدا باشد، از این رو برای دفاع از دین و مدرسه پیامبر(ص)، در اوج ایثار در کنار حضرت اباعبدالله ایستادند. این مدرسه تکیه گاه مردم غزه بوده و دفاع مقدس محصول آن است.

بهزیستی در دولت سیزدهم هزار روز طلایی را تجربه کرد

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز به عنوان سخنران پیش از خطبه‌ها و به مناسبت ۲۵ تیر روز بهزیستی و تامین اجتماعی گزارشی از فعالیت‌های این سازمان در دولت سیزدهم ارائه کرد. 

علی محمدقادری گفت: طی سه سال دولت سیزدهم دستاوردهای بی بدیلی رقم خورد و این سازمان هزار روز خدمت طلایی را پشت سر گذاشت. 

وی با اشاره به اینکه ۸ میلیون نفر مشمول خدمات سازمان بهزیستی کشور هستند و بیش از ۱۶۰ نوع خدمات دریافت می کنند، گفت: طی سه سال اخیر برنامه های متعدد ارتقایی، سکوسازی، جریان سازی و الگونمایی خدمات بی بدیل اجرا شد و رتبه نخست اشتغالزایی در این سازمان یکی از دستاورهای سه سال اخیر بود.

به گفته او، روزگاری در شیرخوارگاه‌های بهزیستی تعداد زیادی کودک شیرخوار و بدون سرپرست موثر وجود داشت؛ اما امروز شیرخوارگاه ها تا حد زیادی خالی از فرزند است که نشان دهنده بهره وری سازمان بهزیستی است. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: برای نخستین بار در تاریخ کشور و جهان، سازمان بهزیستی آزمون اختصاصی برای افراد دارای معلولیت برگزار کرده است و نخستین مرحله آن نیز ۱۷ اردیبهشت ماه بود. همچنین در بهزیستی کشور دیگر جامعه هدف پشت نوبت نداریم در حالی که در سال‌های گذشته ۶۰۰ هزار نفر پشت نوبت دریافت خدمات بهزیستی داشتیم. 

وی ادامه داد: سازمان بهزیستی در دولت سیزدهم بیش از ۴۵ هزار واحد مسکن را تسهیل گری کرده و در اختیار جامعه هدف قرار داده است. این سطح از خدمات مورد تقدیر سازمان های بین المللی قرار گرفته است. این سازمان با توجه به ظرفیت مردمی پیش می‌رود و به جای مراجعه مردم، بهزیستی به سراغ مردم رفته و خدمات را ارائه می کند.

قادری همچنین به افزایش ۲۲۰ درصدی بودجه سازمان بهزیستی طی سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: این امر نشان از عزم و باور قلبی دولت سیزدهم نسبت به سازمان بهزیستی و جامعه هدف آن داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha