به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، براون جمعه شب در پاسخ به پرسشی درباره اینکه عملکرد بایدن در جلساتی که با وی داشته، چگونه بوده است، اظهار کرد: در تمام مواردی که با رئیس جمهوری تعامل داشتم، او نیز تعامل [متقابل] داشت. او سوالات بسیار هدفمندی پرسیده و تصمیمگیری کرده است.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا افزود، آخرین بار در جریان نشست سران ناتو در واشنگتن که هفته گذشته برگزار شد، با بایدن تعامل و ارتباط داشت.
آسوشیتدپرس در تحلیل سخنان براون نوشت که وی در این اظهارات تلاش کرد تا «در مقابل ورود به سیاست و رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری مقاومت کند.»
آمریکاییها روز سهشنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوقهای رای میروند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.
دو نامزد اصلی انتخابات این دوره ریاست جمهوری آمریکا با مشکلات مختلفی مواجه هستند؛ بایدن به دلیل کهولت سن و ناتوانی آشکار جسمی و از سوی دیگر پرونده اتهامی علیه هانتر بایدن پسرش در میان رای دهندگان در حال از دست دادن محبوبیت خود است و دونالد ترامپ نیز هنوز با محکومیتهای دوران قبلی ریاست جمهوری خود دست و پنجه نرم میکند.
بایدن در اولین مناظره با دونالد ترامپ که هشتم تیر ماه برگزار شد، به لکنت افتاد، بیش از اندازه مکث میکرد و نتوانست در تمام طول مدت این مناظره به وضوح افکار خود را بیان کند. به دنبال آن، تردیدها در مورد توان ذهنی و جسمانی وی برای ادامه مبارزات انتخاباتی افزایش یافت و تاکنون بیش از ۳۰ تن از اعضای حزب دموکرات در کنگره آمریکا خواستار پایان کارزار انتخاباتی بایدن و خروج وی از رقابت با ترامپ شدهاند.
چهرههای شاخص در حزب دموکرات آمریکا از جمله چاک شومر رهبر دموکراتهای سنا و نانسی پلوسی رئیس پیشین مجلس نمایندگان فشار خود را برای کنارهگیری بایدن از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور افزایش داده اند.
شومر طی جلسهای به بایدن گفته که اگر به مبارزات انتخاباتی مجدد خود پایان دهد، برای کشور و حزب دموکرات بهتر است.
اما بایدن در مقابل این فشارها مقاومت کرده و کنارهگیری از مبارزات انتخاباتی را به نظر پزشکان منوط کرده است. رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه در مصاحبهای گفت، اگر پزشکان تشخیص دهند که وی «مشکل پزشکی» دارد، کنارهگیری از مبارزات انتخابات ریاست جمهوری را بررسی میکند.
نظر شما