خلیل احمد سلامی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این کارخانه در دولت سیزدهم و با حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکتسرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، سرمایهگذاریِ هلدینگ صدرتامین (تاصیکو)، و با همت شرکت توسعه معادن پارس تامین ساخته شده است.
وی خاطرنشان کرد: عملیات ساخت کارخانه استحصال طلای تفتان از اردیبهشت سال گذشته آغاز و در مدت کمتر از ۲۰ ماه با مهندسی و تجهیزات بومی در زمستان ۱۴۰۳ به بهره برداری رسید که روز گذشته به صورت رسمی و پس از انجام بهره برداری آزمایشی، افتتاح شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: این پروژه با سرمایه گذاری ۵۵ میلیون دلاری انجام شده و ماحصل ورود این صنعت به منطقه در مجموع یکهزار و ۵۰۰ شغل به صورت مستقیم و غیر مستقیم بوده که با اولویت شایستهگزینی و جذب نیروی بومی و به طریق آزمون استخدامی، مصاحبه تخصصی و در مرحله آخر برگزاری کلاسهای آموزش تخصصی بصورت تئوری و عملی بود که همزمان با مراحل ساخت کارخانه انجام شده است.
وی بیان کرد: در این طرح ۱۲ هزار میلیارد ریال با اشتغال ثابت ۶۶۸ نفر هزینه شده و در مدت زمان ۱۰ سال، ۲۴ تن طلا از معدن تفتان به این کارخانه انتقال و استحصال شود.
سلامی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته و تاکیدات انجام شده، بخش اعظم کارگران و فعالان در حوزه معدن و کارخانه استحصال طلای تفتان، بومی منطقه و مناطق اطراف هستند، ابراز امیدواری کرد: شرکتسرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، سرمایهگذاریِ هلدینگ صدرتامین (تاصیکو) و شرکت توسعه معادن پارس که در حوزه معدن و کارخانه استحصال معدن طلای تفتان فعال هستند، به مسوولیت اجتماعی خود در قبال ساکنان منطقه توجه کرده و خدمات لازم و در حد توان خود را به آنان ارائه کنند.
وی خاطر نشان کرد: امکان توسعه فعالیت کارخانه استحصال طلای تفتان وجود دارد و حمایت لازم نیز از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستگاه های تابعه آن در این حوزه به عنوان یک اولویت انجام خواهد شد.
نظر شما