رئیس کمیسیون اسلامی حقوق بشر: حمله به مراکز اسلامی نماد جنگ علیه اسلام ناب محمدی (ص) است

لندن- ایرنا- رئیس کمیسیون اسلامی حقوق بشر مستقر در لندن حمله پلیس آلمان به مراکز اسلامی این کشور را فراتر از اهانت به مساجد دانست و آن‌ را نماد جنگ علیه اسلام ناب محمدی (ص) توصیف کرد.

مسعود شجره چهارشنبه شب در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا، گفت: این رویداد بی‌تردید نتیجه افزایش اسلام‌ هراسی و جایگزین کردن اسلام ناب محمدی (ص) با اسلامی است که با نظام لیبرال و طاغوت مطابقت دارد.

وی افزود: غرب در تلاش است تا دین را از سیاست، اقتصاد و جامعه جدا و آن را به یک رابطه فردی میان نمازگزار و خدا محدود کند که هیچ ارتباطی با جامعه مدنی ندارد، روایتی که درست عکس آموزه‌های اسلام ناب محمدی (ص) است.

رئیس کمیسیون اسلامی حقوق بشر، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، غرب به شدت نگران ظهور اسلام واقعی شد چرا که برای نخستین بار شاهد نقش محوری دین در حوزه سیاست و نقش برآب شدن توطئه‌های آنها برای جهان استعمار جهان بود و به همین خاطر درصدد ارائه روایت جدیدی از اسلام برآمد که هیچ اثربخشی نداشته و با نظام طاغوت همراه باشد؛آنچنان که حضرت امام خمینی (ره) از آن به عنوان اسلام آمریکایی و رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن به عنوان شیعه انگلیسی یاد می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به حادثه اخیر مراکز اسلامی آلمان هشدار داد که غرب درصدد تعطیلی یا مهار سازمان‌هایی است که مروج اسلام ناب محمدی (ص) هستند.

به گزارش ایرنا، وزارت کشور آلمان روز چهارشنبه در تداوم ادعاها و اتهام‌های بی‌پایه علیه مراکز اسلامی فرانکفورت، برلین، مونیخ و هامبورگ، فعالیت این نهادهای اسلامی را ممنوع اعلام کرد.

مراکز اسلامی یادشده همواره هر شکلی از خشونت و افراط گرایی را محکوم و از صلح، مدارا و گفت وگوی بین ادیان حمایت کرده‌اند، با این حال وزارت کشور آلمان ادعا کرد که این مراکز اهداف اسلام‌گرایی افراطی را دنبال می‌کنند و به دنبال ایجاد یک انقلاب اسلامی در آلمان هستند.

بر اساس گزارش‌ها، پلیس به صورت همزمان به این چهار مرکز و منازل مسئولان، مدیران، امامان و کارکنان آنها یورش برد و اموال آنها را مصادره کرد. منابع خبری آلمان می‌گویند که آینده فعالیت این مراکز و نحوه مدیریت آن مشخص نیست.

رئیس کمیسیون اسلامی حقوق بشر تاکید کرد که این مراکز نباید در برابر فشار دولت آلمان تسلیم شوند.

شجره همچنین با بیان اینکه مسیر صیانت از اسلام ناب محمدی (ص) در غرب پرهزینه و دشوار است، پیشنهاد تشکیل تیمی از کارشناسان بومی و آشنا با قوانین مدنی را مطرح کرد که در قامت بازوی مشورتی مراکز اسلامی، نقشه‌ راه پیاده‌سازی اسلام ناب محمدی (ص) را ترسیم کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha